AfterDawn logo

Sonyn seuraavat huippuluokan vastamelukuulokkeet saamassa uudenlaisen muotoilun

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony julkaisi vuonna 2020 WH-1000XM4 -vastamelukuulokkeet. Näitä kuulokkeita on kuluttajatason hintaluokassa pidetty maailman parhaina ja ne saivat kehuja esimerkiksi AfterDawnin toimesta. Nyt TechnikNews -sivusto on saanut käsiinsä kuvia näiden kuulokkeiden seuraajasta eli WH-1000XM5 -mallista. Sivuston mukaan kuulokkeet julkaistaan virallisesti pian.

Sivusto julkaisi tulevista kuulokkeista sekä kuvia että teknisiä tietoja.

Kuvien perusteella WH-1000XM5 -kuulokkeet uudistuvat ulkoisesti. Muotoilu on nyt yksinkertaisempi ja yhtenäisempi, mutta kuvien perusteella kuulokkeet eivät enää taitu kasaan. Vain korvakupit kääntyvät, jonka ansiosta kuulokkeet saa asetettua kuljetuskoteloon.


vuotokuva WH-1000XM5 kuulokkeista kotelossa

Vuotokuvien perusteella WH-1000XM5 -kuulokkeet eivät taitu kasaan.

WH-1000XM5 ja WH-1000XM4 kuulokkeet vierekkäin

WH-1000XM5- ja WH-1000XM4 -kuulokkeet vierekkäin

Teknisistä ominaisuuksista ei vielä tiedetä kovinkaan paljoa, mutta akunkeston pitäisi yltää melunvaimennuksen kanssa jopa 40 tuntiin. WH-1000XM4 -mallien vastaava lukema on 30 tuntia eli tältä osin parannusta on luvassa jopa 10 tunnin verran. Kuulokkeet ladataan USB-C-liitännän kautta ja täysi lataus kestää 3,5 tuntia.

Äänestä vastaa uusi kuuloke-elementti. Lisäksi kuulokkeissa on kolme mikrofonia, kuulokelitäntä ja Bluetooth 5.2 -yhteys.

Hinnasta ei ole tietoa, mutta WH-1000XM4 -kuulokkeet tulivat saataville 380 euron suositushinnalla, joten oletettavasti hintaluokka tulee olemaan vastaava myös uusille malleille.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki