AfterDawn logo

Chrome Web Storessa on nyt kaksi uutta merkkiä parhaiden selainlaajennusten löytämiseksi

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Google on tuonut pari uutta merkkiä Chrome Web Storeen parhaiden Chrome-selaimen laajennusten löytämiseksi.

Kiinnostavat -merkin saavat kaikki sellaiset laajennukset, jotka seuraavat Googlen antamia parhaita käytäntöjä. Tällaisen merkin omaavat käyttävät viimeisimpiä API-rajapintoja ja kunnioittavat käyttäjän yksityisyyttä. Lisäksi niiden yleiskatsaus on hyödyllinen Web Storessa.

Toinen merkki puolestaan esiintyy laajennuksen kehittäjän edessä. Tämä merkki kertoo, että julkaisijan henkilöllisyys on vahvistettu. Lisäksi merkki kertoo, että julkaisijalla on hyvä maine eikä julkaisijalla ole aiempia rikkomuksia.

Googlen mukaan julkaisijat eivät voi maksaa Googlelle kummankaan merkin saamiseksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki