AfterDawn logo

Video: Ice Age -elokuvien pähkinää jahtaava orava saa täydelliset jäähyväiset - Animaatiostudio lopettaa

AfterDawn AfterDawn

Ice Age -animaatioelokuvien saaga on ollut yksi 2000-luvun suosituimmista piirretyistä valkokankaan tarinoista. Animaatiostudio, jonka kädenjälki elokuvissa näkyy, kiittää fanejaan tyylillä.

Ice Agen animaatioiden taustalla ollut Blue Sky Studios lopetettiin itsenäisenä animaatiostudiona, kun Disneyn ja Foxin jättifuusion viimeisiä rippeitä siivottiin pois ja yhdisteltiin.

Ice Age -elokuvien kenties mieleenpainuvin sivuhahmo oli jatkuvasti onnettomuuksiin päätyvä sapelihampailla varustettu Scrat orava. Oravalla oli jatkuvasti kohtalona menettää rakastettu tammenterhonsa, vaikka toisinaan sen puolesta piti tehdä kipeitä päätöksiä - jopa hylätä potentiaalinen rakkaus tammenterhojahdin vuoksi.

Nyt Blue Sky Studios päättää oman tarinansa tyylillä; Scrat saa vihdoin kauan kaipaamansa tammenterhon kiinni - ja syö sen. Studio on nimennyt viimeisen videonsa yksinkertaisesti The End eli "Loppu".

Alla oheinen video:


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT