AfterDawn logo

Kaikki palaavat Netflix-sarjat: Ozark, Russian Doll, Gracie and Frankie,...

Matti Robinson Matti Robinson

Vaikka Netflix on selkeästi panostanut huhtikuussa niin uusiin elokuviin kuin alkuperäissarjoihinkin, joita molempia tulee pitkälti kolmattakymmenettä nimikettä, niin tilaa on jäänyt myös vajaalle tusinalle palaavallekin sarjalle.

Uutta sisältöä tuttuihin sarjoihin saapuu niin realityssä, muksujen sarjoissa, animessa, draamassa kuin trillerissäkin.

Reality-sarjojen osalta palaajia ovat kotia uuteen uskoon laittavien Clean ja Joannan Get Organized with The Home Editin toisella kaudella ja eliitin kiinteistövälittäjistä kertova Selling Sunset jo viidennellä kaudella, muksuille katsottavaa tarjoaa Dr. Seussin Green Eggs and Ham niin ikään toisella kaudella ja kansainvälisistä sarjoista paluun tekevät espanjalainen Elite jo peräti viidennellä kaudella sekä argentiinalainen komedia Almost Happy toisella kaudella.Anime-sarjoissa ruutuihin palaa peräti kolme nimikettä ja kaikki kolme tarjoavat sci-fiä omassa muodossaan. Toiset kaudet saapuvat sarjoista Tiger & Bunny, Ultraman sekä Pacific Rim: The Black.


Kenties odotetuimmat palaajat ovat kuitenkin perinteisemmässä englanninkielisessä draamassa, johon uusia jaksoja tarjoavat OITNB:stä tutun Natasha Lyonnen uusi sarja Russian Doll toisella kaudella, Jane Fondan, Lily Tomlinin ja Martin Sheenin tähdittämän Gracie and Frankien jo seitsemäs kausi sekä huippusuositun Ozarkin kauden 4 toinen osa.

Tässä palaajat julkaisujärjestyksessä ja linkkeineen, josta ne voi lisätä listalle.

Huhtikuun 1.
Get Organized with The Home Edit: Kausi 2

Huhtikuun 8.
Elite: Kausi 5
Green Eggs and Ham: Kausi 2
Tiger & Bunny: Kausi 2

Huhtikuun 13.
Almost Happy: Kausi 2

Huhtikuun 14.
Ultraman: Kausi 2

Huhtikuun 19.
Pacific Rim: The Black: Kausi 2

Huhtikuun 20.
Russian Doll: Kausi 2

Huhtikuun 22.
Selling Sunset: Kausi 5

Huhtikuun 29.
Grace and Frankie: Kausi 7
Ozark: Kausi 4 Osa 2

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki