AfterDawn logo

Tässä kaikki Netflixiin saapuvat uudet alkuperäissarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Netflix tuo katsottavaksi ensi kuussa liki 30 uutta elokuvaa ja stand-up-spesiaalia, mutta tämän lisäksi tulossa on myös melkein yhtä pitkä liuta uusia televisiosarjoja, jotka käymme tässä läpi.

Muksuille on tulossa koululaisten luokkaretkiporukan taistelu droneja vastaan sarjassa The Last Bus, taistelevan kissan ja örkin seikkailuja sarjassa Battle Kitty, erikoisagenttielukoiden Samin ja Kitin The Creature Cases sekä teini-ikäisen samuraiksi haluavan pupun Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles.

Tulossa on myös päivittäin uusia jaksoja tarjoavan koko perheen interaktiivisen visailun Trivia Questin myötä.

Kansainvälinen tuotanto kasvaa seuraavilla tulokkailla: korealainen draama Tomorrow kertoo puoli-ihmisestä alamaailman palveluksessa, draama Green Mothers' Club kertoo korelaisäitien kilpailuhenkisestä ympäristöstä, 80-luvun Amsterdamiin sijoittuva Dirty Lines kertoo seksipuhelinbisneksen aloittavista veljeksistä, korelaisdraama My Liberation Notes on kolmen sisaruksen tarina monotonisen arjen rikkomiseksi, romanttinen draama Our Blues sisältää useita tarinoita Jeju-saaren asukkaista, brassikomediaa tarjoaa sitcom Smother-in-Law.


Tulossa on myös espanjalainen kirjaan perustuva sarja Heirs to the Land kertoo 1300-luvun Barcelonasta, hindinkielinen trilleri Mai: A Mother's Rage on tarina surevasta ja kostoa hakevasta äidistä, kolumbialainen The Marked Heart kertoo elinsiirtojen pimeästä markkinasta, turkkilaisessa trillerissä Yakamoz S-245 sukellusveneen miehistö taistelee elämästä ja kuolemasta maahan iskeneen katastrofin jälkeen, mangaan perustuva japanilaisdraama raskaaksi tulevasta miehestä He's Expecting, ranskalaisessa mysteeritrillerissä, The 7 Lives of Lea, Lea pyrkii ratkaisemaan kuolemansa mysteerin kehonvaihdoilla ja Hold Tight on tarina varsovalaisesta naisesta, jonka lähipiirissä kuolee ja katoaa miehiä.

Englanninkelistä draamaa tarjoavat nuorten poikien ystävyyttä tiiviimmästä elämästä kertova Heartstopper sekä
Sienna Millerin ja Rupert Friendin tähdittämä poliittinen draama Anatomy of a Scandal.

Reality-sarjoissa nähdään kaksi uutuutta: Nick ja Vanessa Lacheyn tähdittämä viikottain päivittyvä sarja parinvalinnasta The Ultimatum: Marry or Move On sekä vaikeita trivia-kysymyksiä ja parhaita valehtelijoita tarjoava d.

Dokumenttisarjojen ystäville tulossa on brittiläisen TV-tähden synkemmästä puolesta kertova Jimmy Savile: A British Horror Story, eteläafrikkalainen dokkari jalkapallo tähden murhast Senzo: Murder of a Soccer Star sekä Barack Obaman tähdittämä maailman kiehtovimpia kansallispuistoja esittelevä Our Great National Parks. Lisäksi tulossa on koomikko Catherine Taten mockumentti Hard Cell naisvankilan pomosta.


Tässä ohjelmat vielä julkaisujärjestyksessä ja Netflix-linkkeineen.

Huhtikuun 1.
The Last Bus
Tomorrow
Trivia Quest

Huhtikuun 6.
Green Mothers' Club
Jimmy Savile: A British Horror Story
The Ultimatum: Marry or Move On

Huhtikuun 7.
Senzo: Murder of a Soccer Star

Huhtikuun 8.
Dirty Lines

Huhtikuun 9.

My Liberation Notes
Our Blues

Huhtikuun 12.
Hard Cell
The Creature Cases

Huhtikuun 13.
Our Great National Parks
Smother-in-Law

Huhtikuun 15.
Anatomy of a Scandal
Heirs to the Land
Mai: A Mother's Rage

Huhtikuun 19.
Battle Kitty

Huhtikuun 20.
The Marked Heart
Yakamoz S-245


Huhtikuun 21.
He's Expecting

Huhtikuun 22.
Heartstopper
The Seven Lives of Lea

Huhtikuun 27.
Bullsh*t The Game Show

Huhtikuun 28.
Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles

Tulossa
Hold Tight

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki