AfterDawn logo

Netflixin huhtikuun elokuvat: Komediaa tähtisikermällä, Elon Muskin avaruusdokkari, David Spaden stand-up,...

Matti Robinson Matti Robinson

Netflixin elokuvatarjonta kasvaa ensi kuussa liki 30 uudella nimikkeellä. Huhtikuussa tulossa on monenlaista viihdettä, joihin lukeutuu mm. tähtirykelmällä varustettua komediaa, dokumenttia Elon Muskin avaruusmissioista ja draamaa niin Yhdysvalloista kuin maailmanlaajuisestikin.

Kansainvälisen tuotannon osalta uutuuksia ovat norjalaisesta hiphop-tanssijasta kertova Battle: Freestyle, tanskalainen koko perheen scifi-elokuva Captain Nova, korealainen behind-the-scenes-mockumentary Celeb Five: Behind the Curtain, italialainen romkom Forever Out of My League, puolalainen jengirikollisista kertova Furioza, ballerina kaverusten ystävyydestä kertova espanjalaisdraama Dancing on Glass, korealainen vakoojatoiminta Yaksha: Ruthless Operations, argentiinalainen dramedia Today We Fix the World, Nollywood-tuotanto kulttuurierojen riivaamasta miehestä Man of God, italialaisdraama saamattoman miehen ja pikkurikollisen välisestä ystävyyssuhteesta The Turning Point, eteläafrikkalainen tositapahtumiin perustuva toimintadraama panttivankitilanteesta Silverton Siege, japanilainen anime Bubble, espanjalainen dramedia Honeymoon with My Mother sekä puolalainen romanttinen komedia The Taming of the Shrewd.


Englanninkielisestä sisällöstä löytyy koko perheen sisältöä elokuvassa Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood, jossa ääninäyttelee mm. Jack Black, ja teineille tulossa on romantiikkaa kirjaan perustuvassa draamassa Along for the Ride sekä Game of Thrones tuottajien ja Tom Morellon audiotuottama komedia Metal Lords, jossa nähdään It-elokuvasta tuttu Jaeden Martell.

Lisäksi komedia-genreen on tulossa myös melkoisella tähtisikermällä varustettu Judd Apatow'n The Bubble (kuvassa), jossa nähdään mm. Salaisten kansioiden David Duchovny, Key and Peelen Keegan-Michael Key, Portlandian Fred Armisen, SNL:n Kate McKinnon, jne. Stand-up-valikoima puolestaan saa peräti neljä uutta tulokasta, kun huhtikuussa ensi-iltansa saavat Ronny Chiengin Speakeasy, italialaiskomedienne Michela Giraud'n the Truth, I Swear!, espanjalaiskoomikoiden kavalkaadi ohjemassa All About Gila sekä viimeisenä muttei taatusti vähäisimpänä Hollywoodin tähtikoomikko David Spaden Nothing Personal.

Vakavammasta sisällöstä pitää huolen kauhutrilleri mystisen 80-luvun videopelin luomasta elämän ja kuoleman pelistä elokuvassa Choose or Die sekä nuoren amishipojan matkasta Berliiniin kertova Rumspringa.

Dokumenttielokuvia tulee Elon Muskin ja SpaceX:n NASA-missioista kertovan Return to Spacen, Marilyn Monroen kummaa kuolemaa uusien nauhojen perusteella purkavan The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapesin sekä Abercrombie & Fitchin kulttuurivaikutuksesta kertovan White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitchin
myötä.
Tässä nuo kaikki vielä julkaisujärjestyksessä ja linkkeineen:

Huhtikuun 1.
Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood
Battle: Freestyle
The Bubble
Captain Nova
Celeb Five: Behind the Curtain
Forever Out of My League

Huhtikuun 5.
Ronny Chieng: Speakeasy

Huhtikuun 6.
Furioza
Michela Giraud: the Truth, I Swear!

Huhtikuun 7.
Return to Space

Huhtikuun 8.
Dancing on Glass
Metal Lords
Yaksha: Ruthless Operations

Huhtikuun 13.
Today We Fix the World

Huhtikuun 15.
Choose or Die

Huhtikuun 16.
Man of God

Huhtikuun 19.
White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch


Huhtikuun 20.
The Turning Point

Huhtikuun 21.
All About Gila

Huhtikuun 22.
Along for the Ride

Huhtikuun 26.
David Spade: Nothing Personal

Huhtikuun 27.
The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes
Silverton Siege

Huhtikuun 28.
Bubble

Huhtikuun 29.
Honeymoon with My Mother
Rumspringa

Tulossa
The Taming of the Shrew

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki