AfterDawn logo

Anonymous: Korkkasimme Nestlén järjestelmät

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
1 kommentti

Virtuaalisen "sodan" Venäjää vastaan julistanut löyhä hakkeriaktivistien liittouma, Anonymous on ollut otsikoissa viime viikkoina kiihtyvään tahtiin.

Nyt järjestö on väitteensä mukaan onnistunut murtautumaan sveitsiläisen Nestlén järjestelmiin. Anonymous kertoo saaneensa saaliiksi Nestlén työntekijöiden sähköpostitiedot, salasanoja sekä yrityksen liikesalaisuuksia kuten asiakastietoja.

Taustalla on Nestlén päätös jatkaa liiketoimintaansa Venäjällä, vaikka suuri osa länsimaisista yrityksistä hyökkäyssodan aloittaneesta maasta onkin vetäytynyt viime viikkojen aikana.

Nestléä vastaan on myös järjestäytynyt #BoycottNestle -aktivismi, joka pyrkii vaikuttamaan kuluttajiin, jotta painetta Nestleä vastaan saataisiin niin paljon, että yhtiö vetäytyy Venäjän markkinoilta.


Suomessa Nestlé omistaa useita suomalaisille tuttuja brändejä, kuten Pingviini, Aino, Eskimo ja Mövenpick-jäätelöt, Bona ja Piltti -lastenruoat, Nescafe-kahvit sekä mm. Hälsans Kök -pakasteet.

1 KOMMENTTI

etrade1/1

Menkää kaikki, AD lukijat ja toimitus, murskaamaan pingviini ja eskimo jäätelöt kaupoista ja kioskeista, kostoksi Putinille.

AD:n toimitus voisi myös järjestää mielenosoituksia kauppojen edessä, ja sisällä, jotka suostuvat myymään Nestleen tuotteita.

( toivottavaa olisi myös polttaa kaupat, globalistisessä BLM hengessä )

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT