AfterDawn logo

Roombalta koirankakkatakuu: uusi robo tilalle, jos pahin tapahtuu

AfterDawn AfterDawn

iRobot on tuonut esteitä väistelevälle robotti-imurilleen koirakakkavahinkojen takuun myös Suomeen.

Mikäli esteitä väistelevä Roomba j7+ -robotti-imuri ajelee koirankakan päälle, lupaa yhtiö toimittaa kakkaa syöneen robotin tilalle uuden imurin.

Emme koirankakkaa testanneet, mutta laajassa Roomba j7+ -arvostelussamme totesimme esteiden väistelyn toimivan erinomaisesti. Kolmen kuukauden testijaksomme aikana Roomba j7+ onnistui väistelemään kaikki lattialle unohtuneet esteet kiltisti, eikä onnistunut jumittamaan mihinkään lattialle unohtuneeseen tavaraan.


videollamme Roomba j7 väistelee sille asetettuja esteitä


iRobotin kakkavahinkolupaus kulkee virallisesti nimellä P.O.O.P. (Pet Owner Official Promise) ja takuuta täsmentävää lisätietoa löytyy myös maahantuojan virallisilta sivuilta.

Takuu koskee sekä Roomba j7 että Roomba j7+ -malleja.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki