AfterDawn logo

AOC julkaisi ensimmäisen virallisen League of Legends -pelinäytön

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

AGON by AOC:n AGON PRO AG275QXL on maailman ensimmäinen League of Legends -pelinäyttö. Se on luotu yhdessä Riot Gamesin kanssa.

"Olemme innoissamme Riot Games -kumppanuudestamme ja sen tuomasta mahdollisuudesta yhdistää näyttötekniikan asiantuntemuksemme League of Legendsin taikuuteen. Sen myötä League of Legends -fanit voivat sukeltaa suosikkipelinsä maailmaan uuden ja jännittävän kiidättäminä", kertoo Stefan Sommer, AOC:n ja MMD:n Euroopan markkinointi- ja liiketoiminnan johtaja.

Näyttö on kooltaan 27-tuumainen. Sen IPS-paneelissa käytetään QHD-tarkkuutta ja 170 hertsin virkistystaajuutta. Lisäksi näytössä on Adaptive Sync -tekniikka, FreeSync Premium -tuki, yhden millisekunnin GtG-vasteaika, VESA DisplayHDR 400, ShadowControl ja Flicker-Free-tila.

AG275QXL LoL näyttö takaa


AG275QXL:ssä on monia räätälöityjä ominaisuuksia, kuten erityinen League of Legends -näyttötila, LoL QuickSwitch, ainutlaatuiset käynnistys- ja sammutusäänet, Light FX Sync ja LoL Signature OSD -käyttöliittymä.

AG275QXL league of legends näytön jalusta

Näytön runko ja jalusta on koristeltu ikonisilla Hextech-elementeillä, joita pelaajat kohtaavat League of Legendsissä seikkaillessaan. Lisäksi erityiset Light FX -valoefektit saavat näytön hehkumaan pelitapahtumien tahtiin.

AGON PRO AG275QXL – League of Legends Edition tulee saataville 539 euron suositushintaan maaliskuu 2022.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki