AfterDawn logo

Viimeinen traileri ennen julkaisua: Tältä näyttää odotettu Elden Ring

Matti Robinson Matti Robinson

Vuoden alun ehdottomasti odotetuimpiin peleihin lukeutuva Elden Ring on pian kuluttajien käsissä.

Hidetaka Miyazakin kädenjälki jatkuu Souls-pelien jälkeen nyt Game of Thronesin taustalla olevan kirjasarjan luojan, George R. R. Martinin, kanssa yhteistyössä kirjoitettun Elden Ringin myötä. FromSoftwaren uudesta pelistä voidaan odottaa Souls-peleistä ja sitä seuranneista Bloodbornesta ja Sekirosta tuttua pelimekaaniikkaa sekä vaarojen täyteistä fantasiamaailmaa.

FromSoftware on nyt julkaisun kynnyksellä – julkaisu tapahtuu 25. päivä eli tämän viikon perjantaina – esitellyt viimeisen trailerin Elden Ringille. Oheisella kuuden ja puolen minuutin mittaisella trailerilla nähdään paljon pelimateriaalia ja tarjotaan kattava taustakatsaus pelin tarinaan.

Trailerilla esitellään niin uniikkeja NPC-hahmoja ja vihollisia, vapaasti kuljettavaa maastoa, uusia pelimekaniikkoja, moninpeliä ja paljon muuta.

Elden Ring saapuu konsoleille (PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S) ja PC:lle 25. päivä kuluvaa kuuta.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki