AfterDawn logo

Helmikuun uudet Netflix-sarjat: Kanye-dokkari, Vikings: Valhalla, ...

Matti Robinson Matti Robinson

Helmikuussa Netflixin oma elokuvatuotanto kasvaa liki 30 nimikkeellä, mutta uusi kuu tuo mukanaan myös yli 20 uutta sarjaa. Tässä käymme läpi jälkimmäiset.

Vahva kansainvälinen tuotto jatkuu, kun uutuuksissa on eqyptiläissarja Finding Ola naisesta joka dramaattisten elämäntilanteiden jälkeen hakee elämälleen uutta suuntaa, viikottain uusia jaksoja tarjoavan realitysarjan japanilainen versio Love is Blind: Japan, brasilialainen tv-kilpailu Ideias à Venda (The Big Shot: Game Show), eteläafrikkalainen standup-sarja Only Jokes Allowed, portugalilainen romanttinen draama kolmen sukupolven perheestä Until Life Do Us Part, korealainen romanttinen komedia sääaseman romanssista Forecasting Love and Weather, toinen korealainen romanttinen draama nuoresta parista Twenty Five Twenty One, italialainen romanttinen draama aiemmin onnellisesti naimisissa olevan parin ongelmista Devotion a Story of Love and Desire, japanilainen mangaan perustuva romanttinen draama Fishbowl Wives, argentiinalainen koko perheen draama Secrets of Summer, brasilialainen teinidraama Back to 15 ja espanjalainen teinidraama filosofianopiskelijasta Merlí. Sapere Aude.


Muksuille katsottavaa tulee Cupheadin uuden hauskuutteluohjelman The Cuphead Show!:n sekä Karma-tytön musiikkivideoiden (Karma's World Music Videos) muodossa. Animaatiota aikuisempaan makuun tarjoaa puolestaan satiirikomedia Cat Burglar.

Musiikkidokumenttisarja jeen-yuhs: A Kanye Trilogy kertoo puolestaan Kanye Westin eli Ye:n tarinan yli kahdenkymmenen vuoden ajalta ja tarjoaa uusia jaksoja viikottain. Will Arnettin tähdittämä Murderville on improkomedia, jossa nähdään julkkiksia vieraana.

Dramaa tarjoavat viikingeistä kertova jatko-osa suositulle Viking-sarjalle, Vikings: Valhalla (kuvassa ja alla) sekä Ozark-sarjasta tutun Julia Garnerin tähdittämä draama Inventing Anna.Tässä vielä helmikuun uudet Netflix-sarjan julkaisu järjestyksessä:

Helmikuun 3.
Finding Ola
Murderville

Helmikuun 8.
Love Is Blind Japan

Helmikuun 9.
Ideias à Venda
Only Jokes Allowed

Helmikuun 10.
Until Life Do Us Part

Helmikuun 11.
Inventing Anna


Helmikuun 12.
Forecasting Love and Weather
Twenty Five Twenty One

Helmikuun 14.
Devotion, a Story of Love and Desire
Fishbowl Wives

Helmikuun 16.
Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy
Secrets of Summer

Helmikuun 18.
The Cuphead Show!

Helmikuun 22.
Cat Burglar

Helmikuun 24.
Karma's World Music Videos

Helmikuun 25.
Back to 15
Merlí. Sapere Aude
Vikings: Valhalla

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki