AfterDawn logo

Eikö oman television koko riitä? Nyt voit vuokrata Finnkinon teatterin pelikäyttöön

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Finnkinon teatterin voi nyt ostaa pelikäyttöön. Aiemmin tämä oli mahdollista vain Helsingissä, mutta nyt pelisession voi ostaa myös Vantaalla, Espoossa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa sekä Lappeenrannassa.

Finnkino kertoo, että tilauksia voi tehdä sunnuntai-illasta torstaille ja se tulee varata vähintään viikkoa edeltävänä sunnuntaina eli esim. ma 21.2. näytökset ovat myynnissä su 13.2. saakka. Aikaa ei tarvitse viettää yksin, sillä näytöksen voi ostaa enintään 10 hengelle.

Leffasalin saa kokonaan omaan pelikäyttöön 230 € hintaan. Jos mukana on 10 henkeä, on pelisession hinta tällöin 23 euroa henkeä kohden. Pelaajat voivat myös tilata ennakkoon tarjoilua tilaisuuteen. Pelisession kesto on 2,5 tuntia.

Saliin täytyy tuoda oma HDMI-liitännällä varustettu pelikonsoli sekä langattomat ohjaimet.

"Haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme ja tuoda uusia sisältöjä asiakkaillemme. Big Screen Gaming -konseptia on testattu muutamassa teatterissa pääkaupunkiseudulla ja se on selvästi herättänyt kuluttajien kiinnostuksen. Kokemus pelata elokuvasalin isolla kankaalla yhdessä kavereiden kanssa on saanut hyvää palautetta," kertoo Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila.


Lisätietoa saa täältä.

1 KOMMENTTI

Sefriol1/1

Onhan tää ollu jo vuodenvaihteesta asti tarjonnassa. Itseä kyllä mietityttää että minkälaisella latenssilla ja ruudunpäivitystiheydellä leffatykki sitten pelejä pyörittäisi. Kuitenkin aika erilainen käyttötarkoitus.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki