AfterDawn logo

Verkkokauppa.com osti E-Ville -kaupan

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
3 kommenttia

Kotimaan elektroniikan verkkokauppojen saralla ei useinkaan tapahdu isoja liikkuja. Mutta nyt yksi suurimmista, Verkkokauppa.com, on tiedottanut ostavansa kotimaisen kilpailijansa E-Ville.com -kaupan.

E-ville on tullut tutuksi monille kuluttajille erilaisten vimpaimien ja mm. kiinalaisten, Suomessa tuntemattomien kännykkämerkkien epävirallisena maahantuojana. E-Villen kautta on voinut ostaa mm. Ulefonen, Oukitelin ja Doogeen kännyköitä. E-Villen erikoisosaamista on sen oma osto-organisaatio Aasiassa, jonka kautta yritys on erikoistunut tuomaan myyntiin tuotteita, joita ei muista kotimaisista verkkokaupoista ole löytynyt.

Verkkokauppa.com maksaa E-Villestä noin 5,3 miljoonaa euroa. Ostosummasta 3,3 miljoonaa maksetaan rahassa ja vastaavasti noin 2 miljoonaa euroa Verkkokauppa.com:n osakkeina. Lisäksi kaupassa on myös ehdollinen lisäkauppasumma, joka voi nostaa kaupan kokonaishinnan 12 miljoonaan euroon. Tavoitteiksi Verkkokauppa.com on kaupassa asettanut yhdistyneiden yhtiöiden omien tuotemerkkien myynnin kasvun vuosien 2022 - 2024 välillä.


Kauppa toteutuu huhtikuun alussa ja tuolloin E-villen liiketoiminta siirtyy Verkkokauppa.com:n alaisuuteen. Julkisten taloustietojen perusteella E-Villen liikevaihto vuoden 2021 maaliskuussa päättyneellä tilikaudella oli 11,9 miljoonaa euroa, josta yhtiö teki voittoa 103 000 euroa.

Lähde: Verkkokauppa.com tiedote

3 KOMMENTTIA

mjk1/3

Ja kiina-paskan myynti alkaa verkkokaupassa..

teme5652/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk:

Ja kiina-paskan myynti alkaa verkkokaupassa..


Alkoi jo noin 20-25 vuotta sitten.

tataka3/3

Verkkokauppa.com valmistautuu Amazonin rantautumiseen Suomeen.

Viime vuoden black fridaysta piti ostaa 32gb ddr4 ram muistia ja 2gb ssd ja parhaat hinnat postikuluineen oli ylivoimaisesti Saksan Amazonista tilattaessa.

Itse ainakin mielelläni kävisin vaikka Raision verkkokauppa.com ostamassa tavaraa mutta jos hinta on Amazonissa paljon halvempi niin kai sitä muutaman päivän jaksaa toimitusta odotella.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki