AfterDawn logo

MSI julkaisi 28-tuumaisen Optix MAG281URF -näytön 4K-resoluutiolla ja 144 hertsin virkistystaajuudella

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

MSI:n uusi Optix MAG281URF tarjoaa 4K-resoluutiota nopealla 144 hertsin virkistystaajuudella.

Kooltaan uusi näyttö on 27,9-tuumainen. Näytössä käytetään IPS-paneelia 16:9-kuvasuhteella. Virkistystaajuus yltää 144 hertsiin ja tarkkuus on 4K-tasolla (3820 x 2160). Kirkkaus yltää parhaimmillaan 400 nitiin. Näyttö kattaa 95% DCI-P3-väriavaruudesta ja 124% sRGB-väriavaruudesta.

Näyttö on varustettu kahdella HDMI 2.1 -liitännällä, joten se sopii PC:n lisäksi käytettäväksi uusien PS5- ja Xbox Series X -konsoleiden kanssa. Lisäksi yhdistäminen onnistuu DisplayPort 1.4-liitännällä.

Yksi Optix MAG281URF -näytön ominaisuuksista on Less Blue Light Premium, joka vähentää sinistä valoa ilman vaikutusta kuvanlaatuun. Näytössä on myös KVM-kytkin, joka mahdollistaa saman hiiren ja näppäimistön käytön eri laitteiden kanssa näytön välityksellä.

musta Optix MAG281URF näyttö takaa rgb-valaistuksen kanssa


Hintaa tai saatavuutta ei ole kerrottu. Lisätietoa saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki