AfterDawn logo

OnePlus lanseeraa Buds Z2 -langattomat kuulokkeet 16. joulukuuta

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

OnePlus tiedottaa, että 16. joulukuuta lanseerataan OnePlus Buds Z2 -langattomat kuulokkeet.

Interaktiivinen live-keynote tuotelanseeraus tapahtuu tällä kertaa OnePlussan Instagram-tilin kautta klo 15.30 Suomen aikaa.

"Etsimme OnePlussalla jatkuvasti ainutlaatuisia ja hauskoja tapoja olla tekemisissä yhteisömme kanssa. Yleisen tuotekokemuksen parantamisen lisäksi pyrimme tuomaan yhteisömme mukaan koko matkalle parhaan teknologian tuomiseksi useammille ihmisille ympäri maailmaa. Olemme innoissamme voidessamme lanseerata uudet täysin langattomat OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ensimmäisen kerran interaktiivisessa Instagram live -keynotessa", sanoi Kate Parkyn, OnePlus Euroopan Associate Marketing Director, OnePlussan tiedotteessa.

OnePlus Buds Z2 kuulokkeissa käytetään 11 mm:n ajureita ja ne tarjoavat 40 db aktiivisen melunvaimennuksen. Vaimennuksessa auttaa myös korvakäytävän sulkevat tulpat. Rakenteeltaan kuulokkeet ovat saaneet IP55 -luokituksen ja kotelo puolestaan on saanut IPX4 -luokituksen. Akunkesto yltää jopa 38 tuntiin ja 10 minuutin latauksella saa jopa 5 tuntia lisää kuunteluaikaa.


OnePlus toi juuri saataville Euroopassa Red Cable Clubin. Siihen kuuluvat kanta-asiakkaat voivat tilata kuulokkeet ennakkoon jo päivää ennen lanseerausta, 15. joulukuuta alkaen. Lisäksi näistä uusista kuulokkeista saa heti 10% alennuksen, jos Red Cable Clubiin liittyy ennen Instagram Keynotea tai siihen kuuluu jo. Alennus tulee nähtäville OnePlussan nettisivuille 15. joulukuuta klo 12.00 alkaen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki