AfterDawn logo

Twitchiä voi nyt katsella Switchillä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Twitch-sovelluksen voi nyt ladata Nintendo Switch eShopista Nintendo Switchille.

Katselu onnistuu suoraan Switchin näytöltä. Etenkin uuden Switch OLED-mallin näytöllä katselu varmaankin näyttää hyvältä. Lisäksi katselu onnistuu television kautta, kun laite on yhdistetty televisioon. Switchillä sovelluksen käyttö rajoittuu vain katseluun eli sen avulla ei voi suoraan striimata sisältöä Twitchiin.

Sovellus mahdollistaa sisäänkirjautumisen, livesisällön katselun, aiempien lähetysten katselun sekä uusien striimaajien löytämisen.

Switchin Twitch kuitenkin eroaa hieman puhelimen tai selaimen versiosta, sillä striimin keskustelu ei näy ollenkaan Switchin näytöllä. Keskustelua varten tulee skannata QR-koodi, jolloin keskustelun näkee puhelimella.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki