AfterDawn logo

Nintendo Switchistä julkaistiin 7 tuuman OLED-näytön malli

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Nintendo julkaisi Nintendo Switch -konsolista OLED-tekniikkaa käyttävän mallin.

Uusi konsoli tulee saataville 8. lokakuuta. Konsolin hinnaksi on ilmoitettu 349,99 dollaria. Suomessa konsolin hinta on noin 369 euroa. Värivaihtoehdot ovat valkoinen sekä punainen/sininen.

OLED-versio on kooltaan samanlainen kuin alkuperäinen Switch-konsoli, mutta OLED-näyttö on hieman suurempi 7 tuuman koolla. Alkuperäisessä konsolissa näyttö on kooltaan 6,2-tuumainen.

OLED-tekniikan etuna IPS LCD -näyttöön verratessa on parempi mustan toisto sekä suurempi kontrasti.

Resoluutio ei kuitenkaan saanut parannusta, sillä OLED-versiossa käytetään edelleen HD-tarkkuutta (1280 x 720 pikseliä).

Nintendo Switch OLED konsoli valkoisessa värissä


OLED-versiossa uudistusta on saanut laitteen takana oleva jalusta, joka tukee eri asentoja. Pelaaminen onnistuu monipuolisesti irrotettavien Joy-Con-ohjaimien avulla ja laitteen voi telakan avulla yhdistää televisioon. Telakassa on LAN-portti. OLED-versio tukee myös alkuperäisen Switchin telakkaa sekä ohjaimia.

Sisäistä tallennustilaa OLED-versiosta löytyy 64 gigatavua, kun alkuperäisessä versiossa sitä on 32 gigatavua. Myös äänentoisto on saanut parannusta.

Uusi OLED-versio tukee kaikkia Nintendo Switch -pelejä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT