AfterDawn logo

Nintendo Switchistä julkaistiin 7 tuuman OLED-näytön malli

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Nintendo julkaisi Nintendo Switch -konsolista OLED-tekniikkaa käyttävän mallin.

Uusi konsoli tulee saataville 8. lokakuuta. Konsolin hinnaksi on ilmoitettu 349,99 dollaria. Suomessa konsolin hinta on noin 369 euroa. Värivaihtoehdot ovat valkoinen sekä punainen/sininen.

OLED-versio on kooltaan samanlainen kuin alkuperäinen Switch-konsoli, mutta OLED-näyttö on hieman suurempi 7 tuuman koolla. Alkuperäisessä konsolissa näyttö on kooltaan 6,2-tuumainen.

OLED-tekniikan etuna IPS LCD -näyttöön verratessa on parempi mustan toisto sekä suurempi kontrasti.

Resoluutio ei kuitenkaan saanut parannusta, sillä OLED-versiossa käytetään edelleen HD-tarkkuutta (1280 x 720 pikseliä).

Nintendo Switch OLED konsoli valkoisessa värissä


OLED-versiossa uudistusta on saanut laitteen takana oleva jalusta, joka tukee eri asentoja. Pelaaminen onnistuu monipuolisesti irrotettavien Joy-Con-ohjaimien avulla ja laitteen voi telakan avulla yhdistää televisioon. Telakassa on LAN-portti. OLED-versio tukee myös alkuperäisen Switchin telakkaa sekä ohjaimia.

Sisäistä tallennustilaa OLED-versiosta löytyy 64 gigatavua, kun alkuperäisessä versiossa sitä on 32 gigatavua. Myös äänentoisto on saanut parannusta.

Uusi OLED-versio tukee kaikkia Nintendo Switch -pelejä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki