AfterDawn logo

Polestar 2 -autojen videosovellus tukee nyt Yle Areenaa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Volvon alaisuudessa toimiva sähköautojen valmistaja Polestar on tuonut Polestar 2 -sähköautolle uuden päivityksen, joka lisää Yle Areenan auton videosuoratoistosovellukseen, Video Playeriin.

"Olemme innoissamme, että voimme tarjota Suomen Polestar-kuskeille heille tutun Yle Areena -sovelluksen. Tämä noudattaa täysin strategiaamme tuoda käytännöllisiä ja toivottuja sovelluksia autoihimme. Yle on arvostettu media Suomessa ja tämä uudistus tuo varmasti lisäarvoa Suomen Polestar-omistajille", kommentoi Anya Ernest, Exploration Lead Polestarilta.

Polestar ja Yle tekivät integroinnin osalta yhteistyötä.

"Haluamme Ylessä jatkuvasti kehittää tapoja palvella yleisöjä mahdollisimman hyvin. Seuraamme mediankäytön muutosta ja kehitystä tarkalla silmällä. Autojen uudet viihdejärjestelmät monipuolistavat mediankäyttöä. Yle Areenan sisältöjä voi jo kuunnella autoissa esimerkiksi Android Auto sekä Android Automotive -alustojen kautta. Tämä yhteistyö tarjoaa meille lisää oppimisen mahdollisuuksia uudesta teknologiasta ja käyttöympäristöstä. Meille on tärkeää, että Yle Areena on saatavilla kaikkialla, missä yleisömme haluaa sisältöjämme kuluttaa", sanoo Yle Areenan päällikkö Tanja Iikkanen.


Yle Areena on katsottavissa videosovelluksessa auton ollessa paikallaan. Jos sisältöä suoratoistettaessa vaihde siirretään pois pysäköintiasennosta, ohjelman äänentoisto jatkuu taustalla, jolloin kuljettaja ja matkustajat voivat yhä kuunnella lähetystä.

Myös suorien lähetysten katselu tai kuuntelu onnistuu.

Käyttäjä voi kirjautua Yle Areenaan omilla tunnuksillaan.

Polestar kertoo, että sovelluksen käyttämä data sisältyy auton datapakettiin, eli siitä ei koidu asiakkaille lisäkustannuksia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki