AfterDawn logo

Tässä kaikki tämän kuun uudet Netflix-elokuvat: Halle Berryn Bruised, Fraserin jouluelokuva, The Rockin toimintapläjäys...

Matti Robinson Matti Robinson

Joulu alkaa pikku hiljaa lähestyä ja tämä näkyy myös Netflixin oman tuotannon sisällössä. Tulossa on paitsi paljon uutta sisältöä niin myös talviteema, ja jopa joulu, alkaa näkyä ohjelmistossa.

Muksuille, lapsille ja lapsenmielisille uudesta sisällöstä vastaavat Waffles ja Mochi, joiden talvilomatraditioista kertoo Waffles + Mochi's Holiday Feast, hiiriperheen kasvattavamasta linnusta kertova musikaali Robin Robin, kirjaan perustuva koko perheen elokuva A Boy Called Christmas, Vanessa Hudgensin tähdittämä romanttinen koko perheen komedia The Princess Switch 3: Romancing the Star sekä koominen eläinanimaatio Extinct.

Dokumenttielokuvissa uutuuksia piisaa oikein kunnolla. Näitä ovat animoitu lyhytdokkari natsivangeista yhdysvalloissa Camp Confidential: America's Secret Nazis, hiilikiintiöillä huijanneista kertova Lords of Scam, meksikon poliisin korruptioon pureutuva A Cop Movie, Yhdysvaltojen länsirannikon kodittomien kriisistä kertova Lead Me Home, katollisen kirkon hyväksikäyttämien poikien tarinaa kertova Procession sekä nepalilaisesta vuorikiipeilijän uroteko tuotoksessa 14 Peaks: Nothing Is Impossible.


Kansainvälinen elokuvatuotanto kasvaa seuraavilla nimikkeillä: intialainen romkom vastanaineista Meenakshi Sundareshwar, kirjaan perustuva romanttinen japanilaisdraama We Couldn't Become Adults, tositarinaan perustuva italialaisesta syyttäjän tutkinnasta kertova Yara, tositarinaan perustuva hongkongilaisen paralympia-urheilijan tarina Zero to Hero, eteläafrikkalainen romanttinen draama Happiness Ever After, kirjaan perustuva meksikolaiselokuva huumekartellien ympäröivistä nuorista Prayers for the Stolen, Bollywood-toimintatrilleri Dhamaka, turkkilainen elokuva kotiin palaavasta vangista ja hänen tyttärestään Love Me Instead, kirjaan perustuva espanjalaisdraama 70-luvun rikollisporukasta kertova Outlaws, kiinalaisanimaatio Green Snake, ranskalaiskomedia Spoiled Brats, espanjalaiskomedia viidestä yhteennivoutuvasta tarinasta More the Merrier, hollantilainen koko perheen elokuva The Claus Family sekä ranskalaisen kuvajournalistin animoitu tarina Mt. Everestistä The Summit of the Gods.

Englanninkielistä viihdettäkin tulee laatunäyttelijöiden siivittämänä. Idris Elban tähdittämä western-toimintaseikkailu The Harder They Fall kertoo lainsuojattomista jahtaamassa vihollista jengipomoa, koomikko Jimmy O. Yang tähdittää romanttista komediaa Love Hard, kirjaan perustuva Tessa Thompsonin tähdittämä Passing pureutuu 20-luvun New Yorkin rotuongelmiin, Elizabeth Hurleyn, John Cleesen ja Kelsey Grammer nähdään komediassa Father Christmas Is Back ja toimintaseikkailu Red Notice sisältää melkoisen tähtikaartin (mm. Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ja Gal Gadot). Tulossa myös musikaalikomedia 30-vuotiaasta teatterisäveltäjästä tick, tick...BOOM!, Halle Berryn tähdittämä MMA-taistelijan viimeisestä ottelusta Bruised sekä Brooke Shieldsin tähdittämä romkom A Castle For Christmas.

Tuleepa tässä kuussa vielä yksi stand-up-spesiaalikin, kun Netflix julkaisee meksikolaiskoomikko Carlos Ballartan False Prophet -nimisen teoksen.

Tässä vielä kaikki marraskuun Netflix-uutuuselokuvat julkaisujärjestyksessä:


Marraskuun 1.
The Claus Family

Marraskuun 2.
Camp Confidential: America's Secret Nazis

Marraskuun 3.
The Harder They Fall
Lords of Scam

Marraskuun 5.
A Cop Movie
Love Hard
Meenakshi Sundareshwar
We Couldn't Become Adults
Yara
Zero to Hero

Marraskuun 7.
Father Christmas Is Back

Marraskuun 10.
Happiness Ever After
Passing

Marraskuun 11.
Red Notice

Marraskuun 17.
Prayers for the Stolen

Marraskuun 18.
Carlos Ballarta: False Prophet
Lead Me Home
The Princess Switch 3: Romancing the Star

Marraskuun 19.
Dhamaka
Extinct
Love Me Instead
Procession
tick, tick...BOOM!


Marraskuun 22.
Outlaws

Marraskuun 23.
Waffles + Mochi's Holiday Feast

Marraskuun 24.
A Boy Called Christmas
Bruised
Robin Robin

Marraskuun 26.
A Castle For Christmas
Green Snake
Spoiled Brats

Marraskuun 29.
14 Peaks: Nothing is Impossible -- Netflix Documentary https://www.netflix.com/title/81464765

Marraskuun 30.
More the Merrier
The Summit of the Gods

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki