AfterDawn logo

Microsoftin SwiftKey -näppäimistöllä voi nyt kopioida tekstiä Androidin ja Windowsin välillä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Microsoftin SwiftKey -näppäimistö mahdollistaa nyt Android-laitteen ja Windows-tietokoneen välisen kopioidun tekstin synkronoinnin. Ominaisuus on ollut beta-vaiheessa jonkin aikaa, mutta nyt se on käytettävissä kaikilla. Aiheesta kertoo mm. Windows Central.

Ominaisuus mahdollistaa tekstin ja linkkien kopioinnin ja nopean käytön eri laitteiden välillä. Kuvat eivät ominaisuuden avulla kopioidu leikepöydälle.

Leikepöydän kopiointia varten Android-laitteella tulee olla käytössä SwiftKeyn viimeisin versio, jonka voi ladata Google Play -kaupasta.

Ominaisuus ei ole oletuksena päällä.

Käyttöä varten avaa SwiftKey > Monipuolinen syöte > Leikepöytä ja ota käyttöön synkronoi leikepöytähistoria.

Swiftkeyn leikepöydän asetukset Androidilla


Lisäksi Windows-koneella avaa Asetukset > Järjestelmä > Leikepöytä ja ota käyttöön leikepöydän historia sekä synkronointi eri laitteisiin.

Ominaisuus näyttää vain viimeisimmän kopioidun tekstin ja se näkyy vain tunnin ajan. Puhelimella kopioitu kohde näkyy pikavalikossa, jos tämä ominaisuus on valittu käyttöön SwiftKeyssa.

Windows-koneella leikepöydälle kopioituun tekstiin pääsee käsiksi helpoiten painamalla Windows-näppäintä + V-kirjainta. Lisätietoa Windowsin Leikepöydästä saa tästä oppaasta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki