AfterDawn logo

HBO Max nyt käytettävissä Suomessa - alkuun saatavilla tarjoushinnalla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Uusi HBO Max -suoratoistopalvelu on nyt avattu Suomessa. Tämä palvelu korvaa aiemman HBO Nordic -palvelun.

Uusi palvelu tarjoaa runsaasti sisältöä. Se tuo yhteen Warner Brosin, HBO:n, DC Comicsin ja Cartoon Networkin parhaimmat tarinat sekä paljon muuta.

Palvelun kattavan valikoiman lisäksi mielenkiintoa lisää hinta. HBO Nordic -tilauksen hinta oli 10,95 euroa kuukaudessa, mutta uuden palvelun hinta on 8,99 euroa kuukaudessa.

Avajaisten kunniaksi HBO Max houkuttelee käyttäjiä hyvällä tarjouksella, joka on voimassa 26.10. - 30.11.

HBO Maxin saa nimittäin pysyvällä 50 prosentin alennuksella eli tilaus maksaa vain 4,49 euroa kuukaudessa.

Tarjous koskee ainoastaan uusia HBO Max -tilaajia ja se soveltuu yksinomaan kuukausittain automaattisesti uusiutuvaan HBO Max -tilauspakettiin. Tarjous on saatavilla osoitteessa hbomax.com, Google Playssä, LG:ssä sekä Xbox- ja PlayStation -alustoilla. Se on voimassa vain Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Andorrassa ja Espanjassa.


Aiemmille HBO Nordic -tilaajille tarjotaan vuositilausta 69,99 euron hintaan (noin 5,8e/kk) eli hieman erikoisesti uusia käyttäjiä palkitaan paremmalla hinnalla. Lisäksi Nordicin katselulistat eivät siirry uuteen palveluun automaattisesti, joten hyvä ja edullisempi ratkaisu voi olla täysin uuden käyttäjätilin luonti.

Lisätietoa tilauksesta saa HBO Maxin nettisivuilta.

1 KOMMENTTI

Sefriol1/1

Tälläisenä pitkänajan HBO Nordic-tilaajana tuo hinnasto ottaa kyllä päähän. Yleisesti tuntuu, että vanhoja asiakkaita aina rangaistaan. Puhelinoperaattorit tässä ehkä isoin esimerkki.

Laitoin asiasta jo HBO:n asiakaspalveluun kyselyä mikäli alennusta on mahdollista lunastaa jo nykyisien HBO Nordic asiakkaiden toimesta..

Jos ei niin taitaa lähteä tili kiinni.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki