AfterDawn logo

Ei näin: HBO kyykyttää suomalaisia käyttäjiään uudistuksessa naurettavalla tempulla

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
1 kommentti

Suomessa toimiva HBO Nordic muuttuu pian HBO Max -palveluksi, mutta yhtiö ei ole kovinkaan paljoa vaivautunut panostamaan käyttäjäystävällisyyteen siirtymässä.

Nykyiset HBO Nordicin tilaajat siirtyvät automaattisesti uuden HBO Max -palvelun tilaajiksi ja hintakin laskee hieman. Nykyinen HBO Nordicin tilaus maksaa 10,95e/kk ja uusi palvelu puolestaan maksaa edullisimmillaan 8,99e/kk.

Mutta yhtiö on päättänyt oikaista ja lujaa siirtymässä. HBO Nordic kertoo sivuillaan, että käyttäjien itselleen luomat katselulistat (eli listat sarjoista ja elokuvista, jotka olisi kiva katsoa tulevaisuudessa) eivät siirrykään ihan mutkattomasti.

Itse asiassa ne eivät siirry lainkaan. Sen sijaan HBO Nordic kehottaa, yhtiön omien sanojen mukaan ottamaan ruutukaappauksen katselulistaksi ja koostamaan sen sitten uudestaan käsin HBO Max -palvelussa.

Tokihan jättämällä katselulistojen siirto tekemättä on kenties säästetty yhden koodaajan päivän palkkasumma, mutta temppu tuntuu silti hieman kohtuuttomalle kuluttajan näkökulmasta.

Asiaa on jo kirottu - ja sille on naureskeltu - sosiaalisessa mediassa:


1 KOMMENTTI

Rillim1/1

Hbo:n tarjonta on muutenkin ainakin suomessa aivan surkea.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT