AfterDawn logo

Langattomat Nokia -nappikuulokkeet esiteltiin: melunvaimennus, vedenkestävät

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Nokian brändillä on tuotettu viime vuosina monenlaisia tuotteita. Tunnetuimpia ovat tietysti kännykät, jotka ovat suomalaisen HMD Globalin käsialaa, mutta myös televisioita ja muiat medialaitteita on nähty. Nyt julkaistiin langattomat nappikuulokkeet.

Yksi Nokian brändin lisensoineista yhtiöistä on kiinalainen RichGo Technology, jolla on siis yksinoikeus valmistaa Nokian nimellä kuulokkeita. Yhtiö on nyt esitellyt kuulokkeet kulkevat nimellä Nokia Essential True Wireless Earphones E3511.

Kuulokkeiden paino on miellyttävän kevyt, applemaisista sangoista huolimatta: yhden kuulokkeen painoksi ilmoitetaan 4 grammaa ja latauskotelokin painaa vain 40 grammaa. Kuulokkeet ovat IP44-luokitellut (lue mitä IP-luokitukset tarkoittavat) ja käyttävät Bluetooth 5.2 -yhteyttä.

Nokia E3511


Hinnat ja saatavuus eivät ole vielä tiedossa, mutta RichGon Nokian brändillä varustettuja kuulokkeita on tähän saakka myyty lähinnä Aasiassa ja on epäselvää näkyykö kuulokkeita Suomessa koskaan. Tuotejulkistuksen lehdistötiedote löytyy täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki