AfterDawn logo

Lista: Katsotuimmat TikTok -videot ikinä

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

TikTokista on tullut parissa vuodessa yksi maailman suurimmista nettipalveluista ja sillä on nykyisin yli kaksi miljardia käyttäjää. Mutta mitä sisältöä TikTokissa sitten oikein katsotaan?

Suosituimmat TikTokista löytyvät videot ovat usein hämmästyttäviä tai jollain tavalla hauskoja neronleimauksia. Alustan suosituimpien videoiden listalta nousee esiin kuitenkin yksi nimi ylitse kaikkien muiden.

Amerikkalainen taikuri/illusionisti Zach King on onnistunut vyöryttämään palveluun videoita, jotka ovat nousseet valtavan suosituiksi palvelussa. Ykköspaikka meneekin miehen vuonna 2019 julkaisemalle Harry Potter-henkiselle videolleen.

1. Zach King: Harry Potterin lentävä luuta

Näyttökertoja video on onnistunut keräämään tätä kirjoitettaessa (elokuu 2021) jo käsittämättömät 2,1 miljardia näyttökertaa, eli käytännössä lähes jokainen TikTokin käyttäjä on nähnyt videon ainakin kerran.

@zachking

They rejected my application to Hogwarts but I still found a way to be a wizard. 🧹##illusion ##magic ##harrypotter

♬ Zach Kings Magic Broomstick - Zach King

2. James Charles: Siskon joulujuhla

Kakkossijalle nousee amerikkalainen meikkitaiteilija ja YouTube-tähti James Charles vuoden 2019 jouluvideollaan, jolla on näyttökertoja 1,7 miljardia.

@jamescharles

Welcome to the Sisters Christmas Party! 🎅🏻❤️ ##fyp ##christmas ##HolidayBeat

♬ Tactical Christmas - Chivi 😘

3. Zach King: Piilosilla

Kolmossijan nappaa jälleen Zach King piilosillaolovideostaan, joka sekin on nerokasta illuusion rakentamista. Videota on katseltu 1,1 miljardia kertaa.

@zachking

This is the best hiding spot ever ##hideandseek ##magic

♬ original sound - Zach King

4. Zach King: Juomalasikakku

Neljäs sija, jälleen, Zach Kingiä.. Juomalasikakku -videota on katseltu 966 miljoonaa kertaa, eli neljännelle sijalle pääsee vielä toistaiseksi alle miljardilla näyttökerralla.

@zachking

Do you see the glass as half full or half empty?? ##perspective ##magic

♬ Glass Half Full Zach King - Zach King

5. Zach King: Märkää maalia

Ja listan viideskin sija napsahtaa samalle herralle, tällä kertaa temppuna on vastamaalattu seinä. Katselukertoja 660 miljoonaa.

@zachking

⚠️ Caution wet paint. Who watched until the end??

♬ original sound - Zach King


Valitettavasti TikTok ei julkaise viraalisia top-listoja, joten ylläoleva lista on pitänyt kerätä eri lähteistä etsien. Samalla myös suosituimpien suomalaisten TikTok-videoiden listaa on lähes mahdotonta tehdä ilman valtavaa työmäärää, mutta niistä voi vinkata meille vaikkapa kommenteissa tai palautelomakkeemme kautta.

P.S. Jos tekniikkapainotteinen TikTok-sisältö kiinnostaa, pistä AfterDawnin TikTok-tili seurantaan. Julkaisemme pääasiassa lyhyitä testejä ja mielenkiintoisia tekniikkakatsauksia kanavallamme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki