AfterDawn logo

OnlyFans perui päätöksensä: aikuisviihde saa sittenkin pysyä palvelussa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
3 kommenttia

Yksi suurimmista nettialan pommeista tipautettiin viime viikolla, kuin tilaussisältöjätti OnlyFans kertoi poistavansa aikuisviihteen palvelustaan. Nyt ääni kellossa on muuttunut.

OnlyFans kertoo Twitterissä virallisella tilillään, että yhtiö on päättänyt jäädyttää 1.10.2021 voimaan tulevan sääntömuutoksen, joka olisi käytännössä kieltänyt kaiken aikuisviihteen palvelussa.


Yhtiö kertoo kuunnelleensa käyttäjiään ja sisällöntuottajiaan ja saaneensa "tarpeeksi vakuuksia" sille, että yhtiö pitää nykyisen, äärimmäiden sallivan linjan palvelussaan.

OnlyFans on poikkeustapaus netissä siinä, että se ei nojaa käytännössä lainkaan mainostuloihin, vaan palvelussa fanit maksavat suoraan rahaa sisällöntuottajille siitä, että pääsevät katsomaan heidän tuottamaansa sisältöä. Käytännössä OnlyFansissa voi olla mitä vain, virkkausohjeista treenivideoihin, mutta alustasta on tullut valtavan suosittu nimenomaan aikuisviihteen saralla.

Yhtiö aikoo tiedottaa tarkemmin nyt tehdystä päätöksestä sisällöntuottajiaan.

Ruodimme viime viikolla päätöksen taustoja tarkoin, mutta ilmeisesti tuleva Mastercardin maksujen jäätyminen ei enää pelota yhtiötä niin paljoa kuin aiemmin.

3 KOMMENTTIA

Michelola1/3

Oliko tää nyt sitä gorillamarkkinointia

avthein2/3

Mastercard joka oli...

Maailmassa kyllä maksunvälittäjiä löytyy ja ottavat todella mieluusti häviäjiltä jäävät asiakkaat omakseen. Etenkin kun digivaluutat tekevät tuloaan.

Moraali joka perustuu ulkopuolisten pakotukseen on nimeltään tekopyhyyttä. Jokainen kun on itse vastuussa teoistaan ja ajatuksistaan.

SiveysPosliini (vahvistamaton)3/3

Kerrankin joku palvelu jotain järkevää tekemässä ja sitte jotkut pervot ja turhan paskan tuottajat saavat tahtonsa läpi. Ei näin. Ettikööt oikeita töitä pornontuottajat.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT