AfterDawn logo

Uusi Playstation 5 -malli tuli kauppoihin, keveni, muuten mysteeri

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Olemme uutisoineet jo aiemmin miten Sony on suunnitellut uusivansa Playstation 5-pelikonsolia hieman. Taustalla ovat osittain maailmanlaajuinen komponenttipula, osittain tuotteen päivitys opittujen tietojen pohjalta, vuosi alkuperäisen konsolin julkaisusta.

Sen kummemmin asiasta kertomatta Sony on kaikessa hiljaisuudessa alkanut toimittamaan uusittua konsolia jo Australian verkkokauppoihin ja niitä on voinut jo ostaakin.

Uusittu optisella asemalla varustettu malli poikkeaa aiemmasta varsin pienin muutoksin: ilmeisesti ulkoisesti uuden konsolin tunnistaa helpoimmin uusituista laitteen ruuveista. Lisäksi painoa on ilmeisesti hieman vähemmän (arviolta 300 grammaa) kuin aiemmassa konsolissa.

Uusittu konsoli ei siis poikkea pelattavuudeltaan, tehoiltaan tai suorituskyvyltään aiemmasta mitenkään, vaan on ainoastaan päivitys nykyisen konsolin tuotantoon. Uuden konsoliversion saapumisesta kauppoihin kertoi Press-Start, joka oli onnistunut kyselemään uudesta versiosta sellaisen ostaneelta asiakkaalta.


Uuden konsolin sarjanumero on CFI-1102A kun alkuperäisen optisella asemalla varustetun version sarjanumero on CFI-1000.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki