AfterDawn logo

Honorin Earbuds 2 Lite nappikuulokkeet lupaavat markkinoiden parasta akunkestoa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Honorin uudet Earbuds 2 Lite kuulokkeet on varustettu aktiivisella taustamelun vaimennuksella sekä pitkällä akunkestolla.

Nämä 79 euron napit tulevat saataville Suomessa maanantaina 23.8. alkaen.

Honor kertoo Earbuds 2 Lite -kuulokkeiden tarjoavan markkinoiden parasta akunkestoa.

Yhdellä latauksella kuulokkeisiin saa virtaa 10 tunnin kuuntelua varten ja yhdessä latauskotelon kanssa virtaa riittää jopa 32 tunniksi.

10 minuutin lataus tuottaa kuulokkeille 4 tunnin edestä lisää kuuntelua.

Kuulokkeet sisältävät aktiivisen taustamelun vaimennuksen. Tämä poistaa ympäriltä ylimääräiset äänet kuten puheen.

Honorin mukaan taustamelun vaimennus pystyy poistamaan ulkona tehdyistä puheluista tuulen äänet.

Muutaman sekunnin painalluksella aktivoituva Läpikuuluvuus-tila on helppo tapa poistaa aktiivinen taustamelun vaimennus, jolloin ympäristön ja liikenteen äänet kuuluvat normaalisti ja tuovat lisää turvallisuutta.

Ulkoisesti Earbuds 2 Lite kuulokkeet muistuttavat AirPods Pro kuulokkeita eli niissä on varsi sekä silikonitulppa. Pakkauksen mukana tulee kolme erilaista ja joustavaa tulppaa.


Yksi Earbuds 2 Lite kuuloke painaa 5,5 grammaa ja latauskotelo 41 grammaa. Kotelo kulkee kätevästi mukana ja mahtuu helposti taskuun.

"Langattomille kuulokkeille on tänä päivänä yhä suurempi kysyntä. Etätyöaika ja urheilun siirtyminen ulkoilmaan ovat entisestään vahvistaneet tarvetta laadukkaille kuulokkeille ja korkeatasoiselle äänentoistolle. HONOR Earbuds 2 Lite -kuulokkeet ovat pitkällisen tuotekehityksemme tulos, jossa olemme ottaneet huomioon tarkimmatkin käyttäjätarpeet, kuvailee Suvi Surenkin, HONOR Suomen markkinointijohtaja."

HONOR Earbuds 2 Lite -kuulokkeita on saatavilla kahdessa värissä: Glacier White ja Midnight Black. Valkoisen myynti alkaa Suomessa tänään, 23.8.2021 ja suositushinta on 79 euroa. Mustan värin myynti alkaa syyskuun alkupuolella.

Lisätietoa kuulokkeista saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki