AfterDawn logo

OnePlussan Buds Pro -kuulokkeet nyt ennakkomyynnissä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

OnePlus Buds Prot, OnePlussan ensimmäiset älykkäällä adaptiivisella melunvaimennuksella (ANC) varustetut kuulokkeet, ovat ennakkomyynnissä 18. - 25. elokuuta välisenä aikana.

Kuulokkeet ovat saatavilla Suomessa OnePlussan virallisilta jälleenmyyjiltä (DNA, Elisa, Telia, Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, Veikon Kone) sekä OnePlussan omasta verkkokaupasta 149 euron suositushintaan.

Ennakkomyynnin alkuun OnePlus käynnistää "Scavenger Hunt" -aarteenmetsästyskampanjan 18. elokuuta klo 14.00 alkaen ja se kestää klo 17.00 saakka.

Kampanjassa käyttäjän tulee löytää OnePlus Instagram -tililtä, OnePlussan nettisivuilta tai OnePlussan keskustelualueelta koodinpalaset jostakin näistä kolmesta kanavasta ja yhdistää ne onnistuneesti. Koodilla saa 10 euron alennuksen ennakkomyynnin kolmen ensimmäisen tunnin aikana (klo 14 - 17 Suomen aikaa).

Buds Pro kuulokkeet valkoisessa värissä


Buds Prot tarjoavat aktiivisen melunvaimennuksen, joka suodattaa ei-toivottuja ääniä jopa 40 dB:n edestä. Äänestä vastaa 11 mm:n dynaamiset elementit, jonka lisäksi kuulokkeissa on OnePlus Audio ID vastaamassa personoidusta äänentoistosta 10 mukautetulla ääniprofiililla.

Virtaa luvataan riittävän jopa 38 tunnin edestä latauskotelon kanssa. Kuulokkeisiin saa lisävirtaa 10 tunnin käyttöä varten 10 minuutin latauksella. Koteloa voi ladata langallisesti tai langattomasti.

Kuulokkeet ovat saaneet IP55-luokituksen.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki