AfterDawn logo

Creativelta täysin langattomat Outlier Air V3 nappikuulokkeet jopa 10 tunnin akunkestolla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Creative Technology julkaisi uudet täysin langattomat Outlier Air V3 -kuulokkeet. Näiden edullisemman hintaluokan kuulokkeiden etu on pitkä akunkesto.

Creativen mukaan toistoaikaa riittää yhdellä latauksella jopa 10 tunniksi ja latauskotelon kanssa jopa 40 tunniksi. Latauskotelo on varustettu USB-C -liitännällä ja se tukee myös langatonta latausta.

Creative kertoo panostaneensa äänenlaatuun. Bioselluloosasta valmistettujen 6 mm kaiutinelementtien luvataan tarjoavan yksityiskohtaisia ylä-ääniä, tasapainoisia keskiääniä ja vaikuttavaa bassoa. Yhteys toteutetaan Bluetooth 5.2:n avulla ja kuulokkeet tukevat SBC ja AAC koodekkeja.

Outliner Air V3 nappikuulokkeet puhelin vieressä

Kuulokkeissa aktiivinen melunvaimennus, joka pystyy poistamaan esimerkiksi tuulettimen ja ilmastointilaitteen tuottaman äänen lähes kokonaan. Lisäksi löytyy myös tila, joka päästää ääniä läpi. Kuulokkeet tukevat kosketustoimintoja.


Ääntä ja kosketustoimintoja voi hallita sovelluksen kautta.

Nappikuulokkeet saapuvat kahdella pehmeällä silikonitulppaparilla, jotka on suunniteltu eri korvatyyppeihin sopiviksi ja peittävät korvakäytävän optimaalista käyttömukavuutta varten. Tuote on myös entistä kevyempi ja painaa vain 5,2 g. Rakenteeltaan kuulokkeet ovat varustettu IPX5-luokituksella.

Kuulokkeiden koko on 21.2 x 24.5 x 26.7 mm ja kotelon puolestaan 78 x 45.8 x 29.7 mm.

Kuulokkeet julkaistaan tarjoushintaan 59,99 euroa ja normaalihinta on 69,99 euroa.

Lisätietoa saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki