AfterDawn logo

Harley-Davidsonilta polkupyörä, myyntiin myös Suomessa - hinta on todella suolainen

AfterDawn AfterDawn

Ikoninen moottoripyöräbrändi Harley-Davidson on viritellyt pajassaan jo pidemmän aikaa erilaisia uusia konsepteja. Yksi niistä on Serial 1, sähköpyöriä tekevä yhtiö.

Serial 1 sähköpyörä paljastettiin jo vuoden 2020 lopulla, mutta pyörälle oli niin paljon kiinnostusta, että Harley-Davidson päätti irrottaa sähköpyöräyhtiön kokonaan omaksi firmakseen. Harrikka omistaa yhtiöstä edelleen enemmistön, mutta Serial 1 on saanut rakentaa liiketoimintaansa rauhassa, ilman emoyhtiön isompaa vaikutusta.

Nyt Serial 1 -sähköpyörät ovat saapuneet myös Eurooppaan laajemminkin ja niitä myydään alan liikeiden lisäksi myös osassa valtuutetuissa Harley-Davidsonin myyntipisteissä. Suomessa pyöriä myy ainakin Moto-Seinäjoki. Pyörien hinnat alkavat hulppeasta 3690 eurosta, joten aivan jokaiselle näitä ei ole tarkoitettukaan.

Pyörät käyttävät samaa akkutekniikkaa, jota Harley-Davidson käyttää sähköississä moottoripyörissään kuten LiveWire-mallissaan. Muotokieleltään pyörät noudattelevat aivan ensimmäisen Harley-Davidsonin moottoripyörän muotoilua, josta nimikin on osittain napattu.


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki