AfterDawn logo

OnePlus Nord 2:n kanssa julkaistaan myös OnePlus Buds Pro -kuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

OnePlus julkaisee torstaina 22. heinäkuuta OnePlus Nord 2 5G -puhelinmallin. Yhdessä puhelimen kanssa lanseerataan myös OnePlus Buds Pro -nappikuulokkeet.

Kuulokkeiden muotoilu näyttää vastaavan tuttua Apple AirPods -tyyliä, jota OnePlus hyödynsi myös OnePlus Buds -kuulokkeiden kohdalla. Kuulokkeet tulevat saataville ainakin mattamustassa värissä.

OnePlus on kertonut CNETin haastattelussa tulevien kuulokkeiden hyödyntävän aktiivista melunvaimennusta kolmen mikrofonin avulla. Melunvaimennuksen kerrotaan poistavan ulkopuolisia ääniä 15 - 40 desibelin verran.

Uusien kuulokkeiden luvataan tarjoavan hyvän melunvaimennuksen lisäksi muitakin laadukkaita ominaisuuksia, joiden ansiosta Buds Prot pystyvät kilpailemaan muita ylemmän luokan nappikuulokkeita vastaan.


Aktiivisen melunvaimennuksen ollessa käytössä virtaa riittää kotelon kanssa jopa 28 tunniksi ja ilman jopa 38 tunniksi. Akku ladataan myös nopeasti, sillä kotelon 10 minuutin langallinen lataus tuottaa 10 tunnin edestä lisää kuuntelua. Kotelossa on USB-C -liitäntä. Langattomasti voi myös ladata koteloa, mutta ei niin nopeasti.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki