AfterDawn logo

Urbanista julkaisi mobiilipelaamiseen sopivat Seoul -nappikuulokkeet sekä pienet Lisbon -nappikuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Urbanista toi juuri saataville aurinkokennomateriaalilla varustetut Los Angeles -kuulokkeet. Nyt sama äänituotteisiin keskittyvä yritys on julkistanut kahdet uudet täysin langattomat nappikuulokkeet. Urbanista Seoul -kuulokkeet on varustettu pienen viiveen pelitilalla, kun taas Lisbon -kuulokkeet ovat Urbanistanin kaikista kompakteimmat langattomat nappikuulokkeet.

Seoul -kuulokkeet maksavat 89,90 euroa ja Lisbon -kuulokkeet maksavat 49,90 euroa. Molemmat ovat nyt ennakkotilattavissa ja saataville ne tulevat muutaman viikon kuluessa.

Seoul-kuulokkeet ovat suunniteltu etenkin pelaamiseen. Urbanistanin mukaan kuulokkeiden viive on 70 ms. Pelitilasta voi nopeasti vaihtaa musiikkitilaan, joka tarjoaa parempaa äänenlaatua.


Kuulokkeet ovat saaneet IPX4-luokituksen eli ne kestävät roiskeita. Yhdistäminen puhelimeen tapahtuu Bluetooth 5.2 -yhteyden avulla. Urbanistan lupaa kuulokkeille 8 tunnin toistoajan ja kotelon kanssa se on 32 tuntia.

Koteloa voi ladata USB-C -liitännän kautta tai langattomasti.

Lisbon -kuulokkeet ovat puolestaan erittäin pienet sekä edulliset.

Kuulokkeille luvataan 9 tunnin akunkesto ja 27 tuntia kotelon kanssa. Kotelo latautuu USB-C -liitännän avulla. Yhteys puhelimeen on toteutettu Bluetooth 5.2:n avulla.

Lisbon -kuulokkeet ovat saatavilla viidessä värissä.

Lisätietoa kuulokkeista saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT