AfterDawn logo

YouTube näyttää Naisten Mestarien Liigan ilmaiseksi seuraavan 2 vuoden ajan

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
1 kommentti

YouTube ja UEFA ovat solmineet sopimuksen Naisten Mestarien Liigan jalkapallo-otteluiden näyttämisestä YouTuben kautta. Sopimuksen mukaan kaikki Naisten Mestarien Liigan pelit näkyvät ilmaiseksi YouTuben kautta kausien 2021-2023 aikana.

Ottelut näkyvät Euroopassa ja useissa muissa maissa ilmaiseksi: ainoastaan Lähi-Idän, Pohjois-Afrikan ja Kiinan oikeuksia ei sopimukseen saatu paketoitua mukaan. Poikkeuksen sopimukseen muodostavat myös karsintapelit, jotka eivät ole sopimuksessa mukana - varsinaisen liigan pelit, myös loppuottelu, ovat osana sopimusta.

Kahden vuoden sopimuksen jälkeen YouTubessa näytettävien pelien määrä laskee 19 otteluun per kausi (pelejä pelataan kaikkiaan 61 kappaletta per kausi), jolloin kaikki ottelut ovat katsottavissa DAZN-alustalla. DAZN omistaa lähetysoikeudet kokonaisuudessaan, mutta yhtiö solmi yhdessä YouTuben ja UEFAn kanssa erillisen sopimuksen, jolla ottelut tuodaan myös osaksi YouTuben tarjontaa.

1 KOMMENTTI

mjk1/1

Hiton hienoa, naisten ja junior-jalkapallo(under 17) ovat hyviä kun siellä sattuu ja tapahtuu. Miehissä on selvä trendi, pelätään virheitä niin se menee "nuhjaamiseksi" ja sitä ei kyllä viitsi katsella.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki