AfterDawn logo

Toukokuun uudet Netflix-alkuperäissarjat: realityä, rikosdokkareita ja supersankareita

Matti Robinson Matti Robinson

Toukokuun elokuvatarjonta kasvaa Netflixillä mm. Amy Adamsin, Dave Bautistan, Dennis Quadin ja Jennifer Hudsonin elokuvien myötä, mutta tulossa on myös liki tusinan verran uusia alkuperäissarjoja. Vanhojen tuttavuuksien lisäksi tulossa on niin dokkarisarjoja, realityä, supersankareita kuin animeakin.

Supersankareista pitää huolen sarjakuvaan perustuva Jupiter's Legacy, jossa nähdään mm. Transformers-elokuvista tuttu Josh Duhamel. Realityä tarjoaa puolestaan The Parisian Agency: Exclusive Properties, jossa Kretzin perhe operoi kiinteistöbisnestä Pariisin pintaliitäjille.

Toukokuussa anime-tarjonta kasvaa sarjalla Eden, jossa erikoisessa maailmassa harvinaisen ihmistytön vanhemmat ovat robotteja, ja sitcom-kategoria puolestaan saa uuden Wanda Sykesin ja Mike Eppsin tähdittämän sarjan The Upshaws.


Muksuille uutta tarjoaa Dog Gone Trouble, joka kertoo katukoirasta nimeltä Trouble.

Kansainvälisen tuotannon osalta tulee kaksi korealaissarjaa, Move to Heaven on kirjaan perustuva draama siivoajan ja entisen vangin kertomista edesmenneiden tarinoista ja Mine on arvoperheen juoneilevista naisista kertova draama, sekä israelilainen kouluammuskelusta kertova Blackspace.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä dokkarisarjoissa uutuuksia ovat legendaarisesta murhamysteeristä kertova The Sons of Sam: A Descent into Darkness sekä Money, Explained, joka nimensä mukaisesti kertoo faktoja rahasta sen monessa eri muodossa.

Tässä kaikki uudet alkuperäissarjat julkaisujärjestyksessä:

Toukokuun 5.
The Sons of Sam: A Descent into Darkness

Toukokuun 7.
Jupiter's Legacy

Toukokuun 8.
Mine

Toukokuun 11.
Money, Explained

Toukokuun 12.
The Upshaws

Toukokuun 14.
Move to Heaven

Toukokuun 27.
Blackspace
Eden

Toukokuun 28.
Dog Gone Trouble

Toukokuun 31.
The Parisian Agency: Exclusive Properties

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki