AfterDawn logo

Tässä kaikki toukokuussa ensi-iltansa saavat Netflix-elokuvat

Matti Robinson Matti Robinson

Toukokuu jo häämöttää ja tämä tarkoittaa tietysti, että Netflix on paljastanut tulevan kuukauden ohjelmistoa. Suoratoistojätin elokuvatarjonta kasvaa yli tusinan verran ja mukana on myös uutta stand-upia.

Kansainvälisen sisällön osalta uutuuksia ovat intialaiselokuva Milestone, jossa rekkamies menettää 500 000 kilometrin jälkeen pestinsä uudelle työntekijälle, meksikolainen tositarinaan perustuva homoparin rakkaustarina Dance of Forty One, ranskalainen avaruus-scifi kryounesta heräävästä Lizistä Oxygen, belgialainen rikostrilleri Ferry, eteläafrikkalainen ihmiskaupan paljastavasta etsivästä kertova trilleri I Am All Girls, itävaltalainen teinikauhuelokuva The Strange House, poliittinen dramedia intialaisperheestä Sardar Ka Grandson, sekä italianen tosielämään perustuva draama jalkapallo legenda Roberto Baggiosta, Baggio: The Divine Ponytail.

Lisäksi tulossa on mm. Jennifer Hudsonin tähdittämä Monster, jossa murhasta syytetty nuori taistelee oikeuslaitosta vastaan, tähtirykelmällä (mm. Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie) varustettu The Woman in the Window, joka kertoo rikoksen selvittävästä agorafobisesta naisesta, wrestling-tähti Dave Bautistan zombie-toimitapläjäys Army of the Dead, Dennis Quadin tähdittämä orpokodista kertova Blue Miracle sekä kaksi historidokumenttia 1999 Lontoon pommituksesta kertova Nail Bomber: Manhunt sekä afrikkalaisamerikkalaisten ruoan historiaan pureutuva High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America.


Muksuille katsottavaa tarjoaa puolestaan animaatio Jungle Beat: The Movie.

Täysin vailla uutta standupia ei jäädä myöskään sillä Soy Radan uusi spesiaali Serendipity saa ensi-iltansa loppukuusta.

Tässä vielä kaikki uutuudet aikajärjestyksessä ja linkkeineen.

Toukokuun 7.
Milestone
Monster

Toukokuun 12.
Dance of the Forty One
Oxygen

Toukokuun 14.
Ferry
I Am All Girls
The Strange House
The Woman in the Window
Jungle Beat: The Movie

Toukokuun 18.
Sardar Ka Grandson

Toukokuun 21.
Army of the Dead

Toukokuun 26.
Baggio: The Divine Ponytail
High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America
Nail Bomber: Manhunt

Toukokuun 27.
Blue Miracle
Soy Rada: Serendipity

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT