AfterDawn logo

Samsungin ensimmäinen 4K QLED The Terrace -ulkotelevisio saapuu Suomen markkinoille

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung on laajentaa Lifestyle TV -valikoimaa The Terrace -ulkotelevisiolla. Samalla Suomen markkinoille tulee myös yhteensopiva soundbar-kaiutin. The Terracen myynti Suomessa alkaa huhtikuun lopussa. Hinnat alkavat 3999 eurosta.

The Terrace -televisio (LST7T) on Samsungin ensimmäinen 4K QLED TV, joka soveltuu yhteensopivan soundbar-kaiuttimensa kanssa ulkokäyttöön. Television on saanut IP55-luokituksen, joten se on suojattu kosteudelta, pölyltä ja lämmöltä noin -30 ja +50 celsiusasteen välillä. Samsungin mukaan kyseinen televisio on erityisesti suunniteltu tuomaan ensiluokkaiset katselukokemukset ulos.


"Uusia tapoja sekä trendejä syntyy ja kehittyy nyky-yhteiskunnassa vauhdikkaammin kuin koskaan. Erilaisia näyttöjä käytetään esimerkiksi etätyöskentelyyn, verkko-opiskeluun sekä yhteydenpitoon läheisten kanssa. Näyttölaitteiden tulisikin siis olla kehitetty muuttuvat lifestyle-trendit mielessä pitäen. Tästä syystä olemme ylpeitä uudesta The Terrace -televisiosta, joka siirtää olohuoneen ulos huipputason tekniikan ja katselukokemusten avulla", kertoo Markus Nummisalo, Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden myyntipäällikkö.

The Terrace tulee saataville 55, 65 ja 75 tuuman kokoluokissa. Kaikissa malleissa käytetään 4K-resoluutiota (3840 x 2160). Televisiossa on 4K AI Upscaling skaalaustoiminto, joka skaalaa sisällön 4K-tasolle. Huippukirkkaus yltää jopa 2000 nitiin.

The Terrace televisio ulkona seinään kiinnitettynä

Televisio tukee muun muassa Multi View -toimintoa, jolla saa jaettua kuvan kahteen osaan niin, että television sisältö näkyy toisella puolella ja puhelimen peilaama sisältö toisella puolella.

Peilaus onnistuu Samsungin SmartThings-ominaisuuden avulla tai Apple AirPlay 2:n avulla. Televisiossa on Wifi-yhteys, Bluetooth, kolme HDMI -liitäntää ja USB-paikka. Sisältöä voi hallita myös television OneRemote-kaukosäätimellä, joka on saanut IP56-luokituksen.

The Terracen yhteensopiva kaiutin seinään kiinnitettynä

The Terrace Soundbar -kaiutin on saanut myös IP55-luokituksen ja se voidaan kiinnittää joko TV:n alalaitaan tai seinään. Kiinnikkeet kuuluvat myyntipakkaukseen. Sen luvataan tuottavan laadukasta ääntä ja syvää bassoa. Kaiuttimessa on myös Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet, joilla musiikin toisto onnistuu vaikkapa älypuhelimelta.


The Terrace -television hinnat:

  • 3999 euroa - 55"
  • 4999 euroa - 65"
  • 6499 euroa - 75"


The Terrace Soundbar -kaiuttimen (HW-LST70T) suositushinta on 999 euroa. Kaiutin myydään erikseen.

Lisätietoa The Terrace -televisiosta saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki