AfterDawn logo

Creativen uudet SXFI AIR GAMER -pelikuulokkeet lupaavat etulyöntiasemaa ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Creative julkaisi uudet USB- ja langattomat hybridikuulokkeet, jotka tarjoavat viiveetöntä ääntä pelaajille sekä elokuva- ja musiikkiharrastajille. Pelaajille on myös tarjolla tekniikoita, joiden luvataan tarjoavan etulyöntiasemaa ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin.

Uudet pelikuulokkeet ovat nimeltään SXFI AIR GAMER. Kuulokkeissa käytetään Bluetooth 5.0 -yhteyttä langattomaan yhdistämiseen sekä USB-C -liitäntää langalliseen käyttöön. Käyttö onnistuu tietokoneella ja konsoleilla.

Langattomasti käyttöä luvataan jopa 11 tuntia. Langattomasti käytettäessä äänenvoimakkuuden säätö, kappaleiden vaihtoja puheluihin vastaaminen onnistuu kosketusohjauksen avulla.

Ääntä tuottavat 50 mm:n neodyymielementit. Ääntä on parantamassa Super X-Fi -tekniikka, joka lupaa kuulokkeiden kuulostavan siltä kuin kuulokkeissa olisi laadukas kaiutinkokoonpano. Käyttömukavuuteen on panostettu rei'itettyjen proteiininahkakorvatyynyjen muodossa, jotka hengittävät hyvin eivätkä hiosta.

Pelaajille on tarjolla SXFI BATTLE Mode -äänitila, joka parantaa pelattavuutta antamalla tarkkoja äänivihjeitä ja tietoja vastustajan etäisyydestä ja sijainnista. Tämän luvataan tarjoavan etulyöntiaseman ensimmäisen persoonan ammuntapeleissä.


Kuulokkeista löytyy CommanderMic -mikrofoni, jonka luvataan tarjoavan ainutlaatuisen akustiikkasuunnittelun ansiosta laadukasta ääntä. Tätä on parantamassa vielä SXFI inPerson -mikrofonitekniikka, joka voimistaa puheääntä ja vaimentaa samalla tehokkaasti ympäristön melua. Tämän myötä kuulokkeiden luvataan sopivan erityisen hyvin esimerkiksi etäkokouksiin.

Creative sxfi air gamer kuulokkeet kuvattuna edestä mikfonin kanssa

Lisäksi SXFI AIR GAMER -kuulokkeet ovat Creativen ensimmäiset kuulokkeet, jotka hyödyntävät uutta GamerChat-toimintoa. Se toistaa Super X-Fi -tekniikan holografiset peliäänitehosteet USB-yhteyden kautta ja mobiilichatin (esim. Discordin) Bluetooth-yhteydellä. Tällöin käyttäjä voi vastata puheluun helposti samoilla kuulokkeilla ja palata taas suoraan pelin tuoksinaan ilman keskeytyksiä. Ominaisuus toimii myös käytettäessä Nintendo Switch- ja muita alustoja, joilla puheyhteyttä ei yleensä ole käytössä.

Creative SXFI AIR GAMER -kuulokkeet ovat saatavissa Creativen nettikaupasta 139,99 euron hinnalla.

Kuulokkeiden lisäksi pakkauksessa toimitetaan kevlar-vahvisteinen USB-C-kaapeli, CommanderMic-mikrofoni pelaamiseen ja etäkokouksiin, NanoBoom-mikrofoni, jota voi käyttää pidemmän CommanderMicin sijasta sekä USB-C-USB-A-muunnin, joka mahdollistaa liittämisen vanhempiin USB-A-laitteisiin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki