AfterDawn logo

Facebookin odotettu uudistus: Aikajärjestyksessä selaaminen helpottuu

Matti Robinson Matti Robinson

Sosiaalinen media on vuosikausia uskotellut käyttäjäkunnalle, että he haluavat nähdä julkaisuja epäloogisessa algoritmien määrittelemässä järjestyksessä. Yhtiöiden mukaan he tietävät mikä kuluttajaa kiinnostaa, joka on varmasti osittain totta, ja sen perusteella sisällön näyttäminen on paitsi kuluttajille niin myös mainoksia myyvälle medialle parempi ratkaisu.

Facebook on päättänyt helpottaa niiden elämää, jotka haluavat lukea julkaisut kronologisesti eli aikajärjestyksessä. Uuden Feed Filter Barin eli syötesuodatinpalkin avulla pääsee nopeasti käsiksi paitsi hiljattain esiteltyyn suosikkisyötteeseen niin myös uuteen viimeisimmät julkaisut tarjoavaan Recent-syötteeseen.

Palkki on saapunut jo ensimmäisiin Android-laitteisiin, joskin julkaisu tapahtuu porrastetusti, ja tulee pian myös iPhonen Facebook-sovellukselle. Palkki löytyy oletussyötteen yläosasta.Samalla Facebook helpotti myös mm. jakamisen kontrollointia, poliittisten mainosten poistamista, käyttäjien ja sivujen torkuttamista.


Lisätietoja päivityksestä löytyy Facebookin virallisesta julkaisusta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki