AfterDawn logo

Tässä kaikki huhtikuun Netflix-elokuvat: Idris Elba cowboyna, Melissa McCarthyn supersankarielokuva,...

Matti Robinson Matti Robinson

Jos alkuperäissarjojen kattaus kasvaa Netflixillä huhtikuussa mainiosti yli 20 nimikkeellä, niin leffojen osaltakin uutta katsottavaa piisaa. Tasan kahdestakymmenestä uudesta elokuvasta löytyy varmasti katsottavaa useimmille.

Erityisesti kansainvälinen tuotanto jatkaa vahvasti Netflixillä. Tulossa on intialainen nyyhkyleffa Tersanjung the Movie, hollantilainen romkom Just Say Yes, 60-luvun Pariisin seksityöstä kertova ranskalainen Madame Claude, espanjalainen ryöstöistä kertova rikossarja Sky High, poliittinen komedia Turkista Have You Ever Seen Fireflies?, korelainen film noir Night in Paradise, kiinalainen fantasia-animaatio New Gods: Nezha Reborn, japanilainen romanttinen draama Ride or Die, neljä lyhytelokuvaa sisältävä intialainen Ajeeb Daastaans, tanskalaisesta hip-hopiin hurahtaneesta ballerinasta kertova Into the Beat, taiwanilainen synkkä trilleri The Soul, intialainen musiikkidraama The Disciple, meksikolaiselokuva Tell Me When sekä intialainen biodokkari Searching For Sheela Yhdysvalloissa kulttia johtaneesta Ma Anand Sheelasta.


Myös lähempää Hollywoodia on tulossa uutta. Idris Elban tähdittämä Concrete Cowboy kertoo Philadelphian tummista lehmipojista, musiikkidokkari Dolly Parton: A MusiCares Tribute puolestaan ikivihreästä country-tähdestä, Thunder Force on Melissa McCarthyn, Octavia Spencerin ja Jason Batemanin tähdittämä komedia supersankarikaksikosta, dokumenttielokuva Why Did You Kill Me? kertoo 24-vuotiaan Crystalin murhasta, scifi-trilleri Stowaway tähdittää Anna Kendrickin avaruusalukselle ja yliluonnollista kauhua tarjoaa Things Heard & Seen.

Tässä vielä kaikki huhtikuun uudet alkuperäiselokuvat julkaisujärjestyksessä:

Huhtikuun 1.
Tersanjung the Movie

Huhtikuun 2.
Concrete Cowboy
Just Say Yes
Madame Claude
Sky High

Huhtikuun 7.
Dolly Parton: A MusiCares Tribute

Huhtikuun 9.
Have You Ever Seen Fireflies?
Night in Paradise
Thunder Force

Huhtikuun 12.
New Gods: Nezha Reborn

Huhtikuun 14.
The Soul
Why Did You Kill Me?

Huhtikuun 15.
Ride or Die

Huhtikuun 16.
Ajeeb Daastaans
Into the Beat


Huhtikuun 22.
Stowaway

Huhtikuun 23.
Tell Me When

Huhtikuun 29.
Things Heard & Seen

TBD
The Disciple
Searching For Sheela

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki