AfterDawn logo

Kansa äänesti: Arnold Schwarzenegger johtoon, jos alienit hyökkäävät Maahan

AfterDawn AfterDawn

Briteiltä kysyttiin, kenet he valitsisivat planeettamme johtajaksi, jos alienit päättäisivät jonain päivänä hyökätä Maahan. Voittajaksi selviytyi poliitikko-näyttelijä-terminator Arnold Schwarzenegger.

Entinen Kalifornian kuvernööri, Terminator-elokuvien päätähti Schwarzenegger sai äänestyksessä eniten ääniä, kiilaten ohi Will Smithin, joka tuli äänestyksessä kakkoseksi. Muita listalle kivunneita henkilöitä olivat mm. Alien -tähhti Sigourney Weaver (sijalla 7) sekä Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump (sijalla 8).

Leikkimielisen äänestyksen järjesti brittiläinen Blaze TV ja vastauksia saatiin laidasta laitaan. Arnold itsekin ehti jo kommentoimaan tulosta, kertoen olevansa käytettävissä tehtävään:Ja mikäpäs siinä, onhan Arnoldilla kokemusta alieneiden lahtaamisesta, ainakin valkokankaalla..

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki