AfterDawn logo

Nintendon huvipuisto Super Nintendo World aukeaa vihdoinkin

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Koronapandemian aiheuttamien viivästysten vuoksi projekti on venynyt jo vuodella eteenpäin, mutta vihdoinkin Nintendon oma huvipuisto näkee päivänvalon Japanissa.

Super Nintendo World avataan Japanin Osakassa, osana Universal Studios Osakaa, maaliskuun 18. päivä. Huvipuiston oli tarkoitus aueta jo vuonna 2020, mutta koronapandemia viivästytti puiston avaamista useaan kertaan. Tälläkin kertaa avajaiset vietetään tiukkojen turvatoimien saattelemina ja osa huvipuiston laitteista saatetaan rajata avajaisten yhteydessä pois käytöstä.

Huvipuiston suurin vetonaula on Mario Kart: Kuppa's Challenge -vuoristorata, joka on rakennettu Bowserin linnan sisään. Vuoristorata käyttää laajennettua todellisuutta (AR), jossa jokaisella vuoristorataan uskaltautuvalla on oma Marion hattua muistuttavat AR-lasit päässään.Lisäksi puistossa on useita interaktiivisia toimintoja: vierailijoilla on mukanaan "Power-up -rannekkeet", joihin voi kerätä eri kohteista Nintendon peleistä tuttuja kultakolikoita. Kolikoilla voi vastaavasti ostaa lippuja ja erikoisuuksia puiston eri kohteisiin. Puiston avajaisista kerrottiin Universal Studios Japanin tiedotteessa (japaniksi).

Uutiskuva: Universal Studios Japan

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki