AfterDawn logo

Tiesitkö? Google vuokraa vuohia pääkonttorinsa ylläpitoon

AfterDawn AfterDawn

Yksi erikoisimmista pienistä seikoista Googlen työssä ympäristön parantamiseksi ovat sen vuokraamat vuohet.

Aivan oikein, vuohet.

Google on vuokrannut vuosittain pääkonttorinsa nurmialueiden ylläpitoon 200 eläimen kokoista vuohilaumaa jo vuodesta 2009 lähtien ja ilmeisesti sama toiminta jatkuu edelleen.

Vuohien käyttö perinteisten ruohonleikkureiden sijaan vähentää luoonnollisesti pakokaasupäästöjä, säästää energiaa ja vähentää myös melua. Lisäksi vuohet lannoittavat maaperää samalla omilla jätöksillään, pitäen nurmialueet elinvoimaisina.

Googlen vuohia paimentaa bordercollie nimeltä Jen, joka toimii yhteistyössä vuokratun vuohilauman kera.

Muutkin yritykset ovat innostuneet vuosien saatossa vuokraamaan vuohia nurmialueidensa ylläpitoon ja hyviä syitä toiminnalle on monia.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki