AfterDawn logo

Disney+:aan The Muppet Show - mukana varoitusteksti vanhoista stereotypioista

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Disney+ -palvelun sisältö on laajentunut tänään isosti. Aikuisempaan makuun sisältöä tarjoava Star -osio avautui tänään, mutta myös varsinainen Disney+ sai ikonisen lisän sisältöönsä.

Mukaan tulivat vuosien 1977 ja 1981 välillä julkaistut The Muppet Show -jaksot. Ikoninen, Jim Hensonin luoma nukkesarja on yksi tunnetuimpia sarjoja maailmassa - sen tähti, Kermit on myös osa internetin dna:ta, satojen, kenties tuhansien meemien ansiosta.

Brittiläinen sarja löysi nopeasti suosion ympäri maailmaa ja se pyöri viiden vuoden ajan televisioruuduissa ympäri maailmaa. Sarjan suosiosta kertoo sekin, että monet sen aikaiset supertähdet halusivat päästä vieraiksi ohjelmaan - hieman samaan tapaan kuin viime vuosikymmenten ajan on käynyt Simpsoneille.

Disney+ tilaushinta kallistui tänään ja palvelu maksaa nyt 8,99 euroa kuukaudessa. Säästää kuitenkin voi tilaamalla palvelun kerralla vuodeksi jolloin kokonaishinta on 89,90 euroa.


Koska The Muppet Show on vahvasti omaan aikaansa liittyvää, varsin ronskiakin viihdettä, on jokaisen jakson alussa varoitus, jossa kerrotaan sarjan sisältävän stereotypioita ja näkemyksiä, jotka saattavat loukata tiettyjä ihmisryhmiä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki