AfterDawn logo

Gran Turismo 2 -pelin levy haisi bensalle ja palaneelle kumille

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Vuonna 1999 julkaistu Gran Turismo 2 -autopeli sisälsi erikoisen lisäbonuksen niille kuluttajille, jotka ostivat pelin kahden levyn erikoispainoksen.

Kyseinen julkaisu käytti ns. scratch and sniff -tekniikkaa (suom. raapusta ja haista) levyn pinnassa. Raaputtamalla pelin toisen levyn pintaa, esiin tulvahti palaneen kumin ja bensankäryn yhdistelmä, luoden autenttisen autopelille sopivan tunnelman.

Kyseinen Playstationin peli oli Sonyn oma julkaisu ja oli luonnollisesti vain nerokas markkinointitemppu pelille.

Alla vielä pelikuvaa Gran Turismo 2 -pelistä:


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

pkaksp1/1

Tää peli oli ihan timantti! Kummasti vain muistaa sen näyttäneen huomattavasti tuota paremmalta. 🤔😄😄

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki