AfterDawn logo

Vuoden 2021 parhaat Super Bowl -mainokset

AfterDawn AfterDawn

Super Bowl LV pelattiin viime yönä. Meille täällä Pohjolassa tärkeintä ei ollut niinkään lopputulos (Tampa Bay voitti), vaan kyseisen tapahtuman puoliajalla näytetyt mainokset. Kyseinen mainospaikka on perinteisesti maailman kallein.

Tänä vuonna 30 sekunnin mainosslotti Super Bowlin aikana maksoi hulppeat 4,7 miljoonaa euroa, joten summan maksaneet yritykset halusivat panostaa myös mainostensa mieleen jäämiseen.

Ja upeita mainoksiahan siellä jälleen nähtiin.

Tässä poimintamme vuoden 2021 Super Bowlin mainoksista:

5. General Motors (Suomi mainittu!)

General Motorsin sähköautomainoksessa Will Ferrell kuulee Norjan johtavan sähköautokisaa ja päättää näyttää heille että Amerikkakin osaa.

4. Uber Eats

Legendaarinen Wayne's World tekee paluun Uber Eatsin mainoksen ajaksi.

3. Klarna

Suomalaisillekin tuttu Klarna tuo koomikko Maya Rudolphin neljään eri rooliin mainoksessaan.

2. Toyota

Toyotan mainos kertoo 13-kertaisen olympiamitalistin, paraurheilija Jessica Longin tarinan.

1. Tide

Tide-pesuaineen mainos lienee jokaiselle teini-ikäisen vanhemmalle tuttu tarina.

+1 Anheuser-Busch

Budweiseristaan tuttu Anheuser-Busch jätti tällä kertaa Super Bowlissa mainostamisen väliin, mutta julkaisi silti Super Bowl -mainoksen. Mainossekuntien sijaan yhtiö lahjoitti mainosspotin hinnan verran rahaa koronapandemian ehkäisyyn tarkoitettuun rokotuskampanjaan.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki