AfterDawn logo

Vivaldi-selain päivittyi: kaksitasoinen välilehtien niputus auttaa hallitsemaan kymmeniä avoimia välilehtiä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Monipuolinen Vivaldi-selain päivittyi versioon 3.6 ja sai sen myötä uusia ominaisuuksia.

Merkittävin uudistus liittyy välilehtiin ja niiden käyttämiseen. Vidaldissa jo kauan ollut Välilehtien niputus -ominaisuus on viety uudelle tasolle, sillä selaimessa on nyt kaksitasoinen välilehtien niputus.

Jos pidät selaimella kymmeniä välilehtiä auki kerrallaan, kaksitasoinen välilehtien niputus auttaa pitämään palkin siistinä ja organisoituna.

Nippuun voi siis yhdistää useita välilehtiä, jotka avautuvat normaalin välilehtipalkin alapuolelle omaksi palkiksi eli kahteen tasoon. Välilehtinipun saa luotua pitämällä Control-painiketta pohjassa ja klikkaamalla välilehtiä. Tämän jälkeen klikkaa yhtä valittua välilehteä hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uusi välilehtinippu valinnasta'.

Vivaldissa välilehtipalkin sijainnin voi muuttaa ja kaksitasoinen välilehtien niputus toimii myös näissä muissa sijainneissa.


Vivaldin kaksitasoinen välilehtien niputus tai tiivis vaihtoehto


Välilehtien niputuksen voi edelleen pitää myös tiiviinä. Asetuksia voi hallita avaamalla selaimen asetukset > Välilehdet > kohdasta Välilehtien ominaisuudet valitse Välilehtien niputus.

Vivaldissa välilehdillä voi tehdä myös paljon muutakin. Välilehtiä voidaan esimerkiksi "laatoittaa", jolloin ne avautuvat vierekkäin samaan selainikkunaan.

Lataa Vivaldi-selain täältä.

Alla olevalta videolta näet kaikki Vivaldin välilehtien ominaisuudet.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki