AfterDawn logo

Netflixin uutuudesta tuli palvelun suosituin sarja ikinä

AfterDawn AfterDawn

Netflix paljastaa aina toisinaan palvelunsa katsojamääriä, vaikka ei kerrokaan niistä täysin avoimesti.

Nyt yhtiö on kuitenkin kertonut, että sen uutuusdraama Bridgeton on noussut palvelun kaikkien aikojen katsotuimmaksi sarjaksi. Sarjan ensimmäistä kautta katsottiin 82 miljoonassa kotitaloudessa. Aiempaa ennätystä piti hallussaan Witcher - Noituri, jota on katsottu 76 miljoonalla Netflix-tilillä.

Netflix on myös vahvistanut sarjan toisen tuotantokauden tilauksen, joten Bridgetonin faneille on tulossa lisää katseltavaa viimeistään ensi vuonna.

Alla vielä sarjan virallinen traileri, jos se on jostain syystä mennyt ohi silmien:


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki