AfterDawn logo

Skullcandy julkaisi yhtiön ensimmäiset nappikuulokkeet taustamelun vaimennuksella

Matti Robinson Matti Robinson

Skullcandy on tänään esitellyt Suomeen uudet kuulokkeet. Kyseiset Indy ANC -nappikuulokkeet ovat yhtiön ensimmäiset tyyppiään, josta löytyy aktiivinen taustamelun vaimennus.

Yksi yhtiön suosituimmista kuulokemallistoista, Indy, saa uuden tulokkaan, joka tarjoaa ensimmäistä kertaa Skullcandyn langattomissa nappikuulokkeissa myös ANC:n eli aktiivisen taustamelun vaimennuksen.

Muun muassa AirPods Pro -kuulokkeista tuttu ominaisuus tuo mukanaan myös ympäröivien äänien läpiviennin, jonka avulla pystytään helposti kuulemaan vaikkapa junan kuulutukset tai keskustelu kuulokkeiden läpi.

Yhtiön mukaan kuulokkeet tarjoavat 19 tunnin akkukeston, personoidun ääniprofiilit sekä Tile-sovelluksella nappikuulokkeen paikannuksen sen hukkuessa. Skullcandy-sovelluksella pystytään lisäksi valitsemaan kolmesta eri kuuntelukokemuksesta.

Skullcandy Indy ANC -kuulokkeet ovat saatavilla yhtiön verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä 119,99 euron hintaan.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki