AfterDawn logo

Microsoft meinasi nostaa Xbox Liven hintaa, mutta perui puheensa hetkeä myöhemmin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Microsoft meinasi nostaa Xbox Live Gold -tilauksen hintaa yhden kuukauden ja kolmen kuukauden vaihtoehtojen osalta, mutta toisin kävi.

Saadun palautteen perusteella ohjelmistojätti perui puheensa hintojen nostamisesta vain hetkeä myöhemmin, joten nykyiset hinnat pysyvät siis ennallaan. Asiasta kerrottiin päivitetyssä blogikirjoituksessa.

Samalla Microsoft kertoi, että Fortniten kaltaisten ilmaispelien pelaamisesta tulee oikeasti ilmaista, sillä tällaiset pelit eivät enää tarvitse Xbox Live Gold -tilausta. Uusi ilmaispelimalli yritetään saada valmiiksi seuraavien kuukausien aikana.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki