AfterDawn logo

Tässä tammikuussa paluun tekevät Netflix-sarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Uusi vuosi on alkanut varsin tuotteliaasti Netflixillä, joka tarkoittaa tammikuussa kahtakymmentä uutta elokuvaa ja yli tusinaa uutta alkuperäissarjaa. Tämän lisäksi Netflix tuo tietysti tässäkin kuussa takaisin suosittuja sarjojaan, jotka käymmekin nimike nimikkeeltä läpi.

Lasten ja lastenmielisten ohjelmisto jatkuu mestarivaras Carmen Sandiegon neljännellä kaudella sekä dinosaurusleiri Jurassic World Camp Cretaceousin toisella kaudella.

Animaatiota saapuu myös hieman aikuisempaan makuun, sillä anime-sarja The Idhun Chronicles palaa toisella kaudella ja huippuodotettu Simpsonit-luoja Matt Groeningin Disenchantment tekee paluun kolmannella kaudella.

Kansainvälisen tuotannon paluu nähdään korealaiskomedia Busted!:n kolmannella kaudella, pariisilaisesta talenttifirmasta kertovan Call My Agent!:n neljännellä kaudella sekä meksikolaistrilleri Monarcan toisella kaudella.


Dominatrixista kertova komedia Bonding saa toisen kauden ja dokumenttisarja vaarallisimmista vankiloista Inside the World's Toughest Prisons jo peräti viidennen kauden. Realityistä leipomiskilpailu Nailed It! Mexico saa kolmannen, makeover-tyylinen Dream Home Makeover saa toisen ja lasinpuhalluskilpailu Blown Away niin ikään toisen kauden.

Kenties Disenchantmentin ohella odotetuin sarja tammikuussa on kuitenkin paluun tekevä Karate Kid -sarjan seuraaja Cobra Kai (kuvassa), joka sai kolmannen kauden. Lisäksi The Netflix Afterpartyn Cobra Kai -spesiaalissa David Spade, London Hughes ja Fortune Femster haastattelevat sarjan näyttelijöitä ja keskustelevat sarjasta.

Tässä kaikki palaavat Netflix Originals -sarjat julkaisujärjestyksessä:

Tammikuun 1.
Cobra Kai (Kausi 3)
Dream Home Makeover (Kausi 2)
Monarca (Kausi 2)

Tammikuun 2.
The Netflix Afterparty (Cobra Kai Special)

Tammikuun 5.
Nailed It! Mexico (Kausi 3)

Tammikuun 8.
Inside the World's Toughest Prisons (Kausi 5)
The Idhun Chronicles (Osa 2)

Tammikuun 15.
Carmen Sandiego (Kausi 4)
Disenchantment (Osa 3)

Tammikuun 21.
Call My Agent! (Kausi 4)

Tammikuun 22.
Blown Away (Kausi 2)
Busted! (Kausi 3)
Jurassic World: Camp Cretaceous (Kausi 2)


Tammikuun 27.
Bonding (Kausi 2)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki